Hayley Hasselhoff, fiica celebrului actor David Hasselhoff, este primul model plus-size care pozează pentru Playboy

Hayley, fiica lui David Hasselhoff, a pozat pentru Playboy.

Hayley Hasselhoff, fiica celebrului actor David Hasselhoff, este primul model plus-size care pozează pentru Playboy

Hayley Hasselhoff a devenit primul model plus-size dintr-un pictorial Playboy.

Modelul de 28 de ani, fiica actorului Baywatch David Hasselhoff, a declarat pentru Daily Mail că tatăl ei crede în ea și are încredere în alegerile pe care le face pentru cariera ei. „Mama și tata m-au sprijinit întotdeauna în ce am făcut,” a spus ea.

Ea a adăugat că decizia luată a făcut-o să se simtă empowered și că apariția în celebra revistă este un mod de a-și arăta și celebra corpul. „La început, erau părticele din mine care erau la modul îh, Playboy… . Apoi m-am mai gândit și mi-am zis: cool! Am șansa să fac asta pentru femeile plus-size, în timpul unei pandemii globale, și să le anunț că au tot dreptul să-și sărbătorească trupurile.”

Hayley este fiica cea mică a lui David cu actrița Pamela Bach (57). Ea a început să lucreze ca model curve încă de la vârsta de 14 ani. În 2019, a concurat la Celebrity X Factor.

Pictorialul de copertă pentru Playboy Europa a avut loc în timpul lockdown-ului, ceea ce a făcut dificilă obținerea de haine de către stiliști. În fotografii, Hayley poartă propria sa lenjerie, măsura britanică 16-18. „Există câteva fotografii nud de bun gust în care sunt topless,” a spus ea.

Modelul a recunoscut că, deși s-a și distrat, a avut emoții pe platou, mai ales pentru că era prima dată când făcea așa ceva. „Am avut un moment în care a apărut acea îngrijorare, dar apoi acel gând pozitiv a revenit și mi-am zis: stai așa, de-asta ești azi aici.”

A liniștit-o, a mai spus ea, și faptul că toți cei de acolo înțelegeau foarte bine importanța momentului. „Toată lumea știa că este pentru un scop mai mare, să putem pune în evidență faptul că femeile pot fi dorite și iubite indiferent de formă și mărime.” A contribuit major la confortul ei, cu siguranță, și faptul că fotografiile au fost făcute de iconica Ellen von Unwerth.

„Sunt foarte, foarte mândră de fotografii,” a conchis Hayley. „Cred că arată superb.”

Citește și:

O femeie a creat un cont de Instagram unde reinterpretează ținutele purtate de Meghan Markle într-o variantă plus size

Foto: Instagram, PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video