Harvey Weinstein a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane de dolari cu zeci de victime ale sale

Potrivit The New York Times, Harvey Weinstein a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane de dolari cu zeci de victime ale sale.

Harvey Weinstein a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane de dolari cu zeci de victime ale sale

Zeci de victime care l-au dat în judecată pe Harvey Weinstein ar fi ajuns la o înțelegere cu acesta, suma pe care ar trebui să o plătească fostul producător de film și conducerea companiei sale aflate în faliment ajungând la 25 de milioane de dolari.

Dacă înțelegerea va fi acceptată de un judecător, Harvey nu ar trebui să își recunoască faptele sau să plătească alte daune. Se pare că această sumă face parte dintr-o înțelegere de 47 de milioane de dolari, care l-ar putea ajuta pe fostul producător de acuzații în acest proces.

Mai mult de 30 de actrițe și foste angajate ale lui Weinstein ar putea accepta această înțelegere, însă până acum nu au apărut informații concrete despre persoanele care sunt de acord cu înțelegerea sau, din contră, nu sunt mulțumite de aceasta.

Cel mai problematic aspect al acestei înțelegeri este faptul că ea reprezintă o dispoziție punitivă destinată să forțeze victimele să cadă la înțelegere. Șocant, însă fondurile care nu vor fi acceptate de reclamanți se vor întoarce la Harvey și Robert Weinstein pentru a se apăra în instanță”, a declarat avocatul Thomas Giuffra, care o reprezintă pe Alexandra Canosa.

Chiar dacă această înțelegere ar fi acceptată, Harvey tot va fi judecat în cadrul procesului de hărțuire sexuală, care va începe în ianuarie în New York.

Emily Ratajkowski și-a exprimat deja indignarea față de această înțelegere, postând un mesaj puternic împotriva lui Harvey Weinstein.

Citește și:
Madonna povestește propria experiență pe care a avut-o cu Harvey Weinstein

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people