Harry și William au stat de vorbă, în sfârșit. Cum a decurs revederea celor doi frați

Cei doi frați au avut multe de discutat cu ocazia revederii lor la Londra.

Harry și William au stat de vorbă, în sfârșit. Cum a decurs revederea celor doi frați

După înmormântarea bunicului lor, Prințul Harry și Prințul William au petrecut două ore împreună, cu ușile închise, la Castelul Windsor. 

Celor doi li s-a alăturat și tatăl lor, Prințul Charles, a declarat o sursă pentru The Sun. Potrivit surselor, discuția de familie a fost neproductivă, dar ea a fost văzută, totuși, de unii apropiați ca un pas în direcția cea bună.

Relația dintre cei doi frați a devenit și mai tensionată în urma interviului incendiar acordat de Harry și de Meghan Markle lui Oprah Winfrey.

Se spune că Prințul Charles își dorește cu ardoare o reconciliere cu fiul său, în timp ce William este mai precaut și ezitant. „William trebuie să știe că poate avea încredere în Harry și că conversațiile private vor rămâne private”, susține o sursă Vanity Fair.

Harry și William au fost văzuți schimbând câteva vorbe și în timpul înmormântării televizate a Prințului Philip, un eveniment care nu a putut să nu amintească de o altă înmormântare la care absolut toate privirile au fost ațintite asupra celor doi frați, cea a mamei lor.

Știind că reuniunea ar putea fi tensionată în ciuda promisiunii de păstrare a aparențelor, a existat un plan pentru a-i ține pe William și Harry la distanță. Vărul lor, Peter Phillips (fiul cel mare al Prințesei Anne), a mers între ei în timpul procesiunii până la capela St. George. Pe măsură ce cortegiul a înaintat, însă, Peter a făcut un pas înapoi și le-a permis prinților să meargă unul lângă celălalt.

Nerăbdător să fie din nou alături de soția lui, Harry se va întoarce în curând acasă, în SUA, unde urmează o altă perioadă de carantină. Fratele și tatăl său plănuiesc deja niște întrevederi în cadrul cărora vor discuta viitorul familiei regale. Charles și William se vor consulta cu Regina privind îndatoririle fiecăruia dintre membrii familiei pentru următoarele două generații, potrivit surselor The Telegraph.

Citește și:

Aniversarea de 95 de ani a Reginei Elisabeta are loc miercuri. Cum o va petrece aceasta?

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people