Harry & Meghan: avionul care îi transporta nu a putut să aterizeze la Sydney

Harry & Meghan: aeronava care purta cuplul regal în turneul lor a fost forțată să amâne aterizarea în Sydney, la întoarcerea din Tonga.

Harry & Meghan: avionul care îi transporta nu a putut să aterizeze la Sydney

O aeronavă care transporta cuplul regal format din Harry & Meghan, ducii de Sussex, nu a putut să aterizeze pe aeroportul din Sydney și a fost nevoit să zboare în continuare.

Harry & Meghan se întorceau din vizita în Tonga, înapoi în Australia. Cei doi iau parte la primul lor turneu în calitate de familie, care se va întinde pe 16 zile și va ajunge în patru țări. Mesajul a fost că un alt avion ocupa pista pe care cei doi trebuiau să aterizeze, așa încât pilotul a fost nevoit să abandoneze planul de aterizare.

Totuși, avionul lui Harry & Meghan a aterizat în siguranță ceva timp mai târziu. Cuplul își petrecuse ultima zi în Tonga vizitând două rezervații naturale, într-una dintre păduri localnicii oficiind un ritual care să îi scape pe Harry & Meghan de țânțari (dat fiind că Meghan este însărcinată, iar Tonga se confruntă cu o criză a virusului Zika, purtat și transmis de țânțari).

În vizita lor, Harry & Meghan au vizitat și colegiul Tupou, un liceu fondat în 1866, cunoscut drept cel mai vechi din zonă.

Cei doi au pus accentul, pe parcursul vizitei lor, asupra eforturilor de conservare a mediului pe care le depun locuitorii.

Plantarea copacilor și conservarea pădurilor ne ajută în multe feluri', a declarat Prințul Harry. Este o modalitate simplă și eficientă de a da înapoi, de a repara mediul, a curăța aerul și a proteja habitatele.'

Harry & Meghan au înscris cele două rezervații în inițiativa Commonwealth Canopy, un proiect de mediu lansat în 2015, la care au aderat 42 dintre cele 53 de țări ale Commonwealth-ului.

De asemenea, cuplul regal a vizitat în Tonga și o expoziție de artefacte, și au întâlnit liderii politici locali.

Întoarcerea lui Harry & Meghan în Australia era plănuită astfel încât cei doi să fie prezenți la ultima zi a jocurilor Invictus, o inițiativă a Prințului Harry care a luat naștere în 2014, care dă posibilitatea veteranilor de război cu dizabilități să concureze în felurite discipline sportive.

Turneul întreprins de Harry & Meghan se va încheia cu o vizită în Noua Zeelandă.

Citește și:
De la Carmen Iohannis la Meghan Markle: doar femeile fac gafe vestimentare

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people