Harry Brant, fiul supermodelului Stephanie Seymour, a murit la vârsta de 24 de ani

Harry Brant, fiul supermodelului Stephanie Seymour și al omului de afaceri Peter Brant, a murit la vârsta de 24 de ani în urma unei supradoze accidentale.

Harry Brant, fiul supermodelului Stephanie Seymour, a murit la vârsta de 24 de ani

Harry Brant a murit duminică, 17 ianuarie, la vârsta de 24 de ani în urma unei supradoze accidentale de medicamente emise pe baza unei rețete medicale, după cum transmite familia acestuia.

Fiul supermodelului Stephanie Seymour și al omului de afaceri Peter Brant se lupta de mulți ani cu dependența de substanțe interzise. Familia lui Harry Brant a confirmat prin intermediul unei declarații decesul acestuia. „Cu o durere enormă vă împărtășim vestea că fiul nostru iubit, Harry Brant, a pierdut lupta cu dependența și a murit din cauza unei supradoze accidentale de medicamente eliberate pe bază de rețetă. Inimile noastre sunt spulberate. Harry a vrut să-și depășească dependența și peste câteva zile urma să se reinterneze într-o clinică de dezintoxicare. Harry nu a fost doar fiul nostru, a fost și un frate minunat, un nepot iubitor, un unchi preferat și un prieten grijuliu. A fost un suflet creativ, iubitor și puternic, care a adus lumină în inimile atâtor oameni”, a transmis familia lui Harry Brant într-o declarație pentru New York Times.

„Vom rămâne veșnic îndurerați că viața lui s-a sfârșit atât de repede din cauza acestei boli devastatoare. A realizat multe în 24 de ani, dar nu vom mai avea niciodată ocazia să vedem câte ar mai fi putut să facă Harry”, se mai arată în declarație.

Harry Brant a fost fiul cel mic al lui Peter M. Brant, producător de film, colecționar de artă, și al supermodelului Stephanie Seymour. Tatăl lui Harry deține Brant Publications, Inc., care tipărește revistele InterviewAntiques și Modern.

Harry mai avea o soră mai mică, precum și un frate vitreg mai mare din căsătoria anterioară a mamei sale cu chitaristul Tommy Andrews și patru frați vitregi din căsătoria anterioară a tatălui său cu Sandra Brant. Lily Brant, sora lui Harry, i-a adus un omagiu emoționant fratelui său. „Uimitorul meu frate mai mare și cel mai bun prieten, cuvintele nu pot descrie cât de mult îmi va fi dor de tine. Ai fost cel mai uimitor frate pentru mine și ai rămas alături de mine mereu. Ai avut cel mai frumos și sensibil suflet și un simț al umorului care ar putea lumina ziua oricui. M-ai învățat cum să am empatie pentru toată lumea din jurul meu și mi-ai arătat cum este să fii înțeles. Inima mea este plină de dragoste pentru tine. O bucată din tine va rămâne cu mine pentru totdeauna. Te iubesc, Harry. Ești un înger și vei fi mereu o persoană frumoasă, atât în interior, cât și în exterior”, a scris Lily Brant pe Instagram, alături de o fotografie din copilărie cu fratele său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lily Brant (@lily.brant)

Harry a fost model, a defilat pentru Balmain și încă de la o vârstă fragedă a participat la show-uri de modă, iar la 16 ani a fost prezent la Met Gala. A scris o rubrică în revista tatălui său, Interview. Alături de fratele său, Peter Brant II, a creat o linie de produse cosmetice unisex în colaborare cu MAC.

Într-un interviu din 2016 pentru revista W, Harry a dezvăluit că încă de când era mic era pasionat de machiaj, și a „început să fure” și să se joace cu produsele preferate ale mamei sale. „Cred că oamenii se pot exprima cu siguranță într-un mod minunat prin machiaj pentru că este vorba de fantezie și de a te transforma în cineva cu care nu ești obișnuit în fiecare zi.”

Citește și:
Cum arată acum Matilda, fiica regretatului actor Heath Ledger

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video