Halle Berry și Olivier Martinez, din nou împreună

Halle Berry și Olivier Martinez s-au reunit pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor, Maceo, care a împlinit vârsta de 5 ani.

Halle Berry și Olivier Martinez, din nou împreună

Halle Berry și Olivier Martinez au organizat o petrecere cu tematică Halloween pentru fiul lor, Maceo, care s-a bucurat alături de prietenii săi de prăjituri cu diverse insecte din marzipan, decorațiuni specifice și reptile de la zoo. Olivier a ținut pe umeri un piton în timp ce fosta lui soția a stat alături, postând pe rețelele sociale o fotografie cu momentul propriu-zis, scriind „Înainte de incident. Olivier îl mânuiește cu mai multă grație”. Invitații lui Maceo s-au distrat la petrecere, după care au plecat acasă împreună cu un cadou special pregătit pentru ei.

Halle Berry și Olivier Martinez s-au căsătorit în 2013 și au decis să divorțeze după numai trei ani. Halle mai are o fiică, pe Nahla, în vârstă de 10 ani, din relația sa anterioară cu modelul Gabriel Aubry.

Actrița a confirmat recent că filmul „Boomerang” din 1992 va fi adaptat ca serial TV. Star-ul din „Monster’s Ball”, care apare alături de Eddie Murphy în comedia romantică, colaborează în prezent cu actrița și scriitoarea „Master Of None”, Lena Waithe, pentru a produce versiunea de televiziune a filmului.

„Mă bucur să lucrez cu Lena la acest proiect pentru că este, fără îndoială, o voce importantă a generației sale, o persoană care își construiește propriul drum în propriul ei mod. Sunt entuziasmată să fac parte din adaptarea acestui film iconic și atât de iubit pe micile ecrane”, a spus Halle Berry despre colaborarea cu Lena Waithe.

Citește și:
Fotografia lui Halle Berry, agățată în camera de cămin a Prințului Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE și Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people