Hailey Baldwin răspunde celor care au crezut că postarea ei face referire la noua melodie lansată de Selena Gomez

Selena Gomez a lansat ieri o nouă melodie despre relația cu Justin Bieber, iar Hailey Baldwin, soția artistului, a reacționat imediat.

Hailey Baldwin răspunde celor care au crezut că postarea ei face referire la noua melodie lansată de Selena Gomez

Hailey Baldwin a postat ieri pe Instagram o melodie, arătându-le fanilor că ascultă piesa „I’ll Kill You” a lui Summer Walker și asta la doar câteva minute după ce Selena Gomez a lansat „Lose you to Love Me”.

Fanii sunt convinși că melodia Selenei este despre relația toxică pe care aceasta a avut-o cu Justin Bieber și astfel, postarea lui Hailey, care este soția artistului, este o reacție dură la piesa Selenei.

Hailey Balwin nu s-a așteptat probabil la reacțiile negative care au urmat din partea fanilor, așa că a lăsat un comentariu dur la o postare făcută pe profilul de Instagram al publicației JustJared. Comentariul a fost șters destul de repede, însă publicația a reușit să facă o captură de ecran, în imagine fiind vizibil răspunsul lui Hailey.

În descrierea imaginii cei de la JustJared au scris inițial „Fanii cred că Hailey Bieber a postat un răspuns pentru Selena Gomez după lansarea melodiei ‘Lose You To Love Me'”. Ulterior, Hailey le-a scris, așa cum se vede în imagine, „vă rog încetați cu aceste prostii. Nu este un ‘răspuns’. Acestea sunt pur și simplu tâmpenii”.

Fanii sunt convinși că Hailey este în continuare nesigură în ceea ce o privește pe Selena Gomez și relația ei cu Justin Bieber, însă totodată modelul a apreciat mai multe imagini cu artista în ultima perioadă.

Citește și:
Noua piesă lansată de Selena Gomez vorbește despre relațiile pe care le-a avut, inclusiv cu Justin Bieber

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video