Hailey Baldwin face primele declarații despre logodna cu Justin Bieber

Justin Bieber a confirmat întregii lumi logodna și iubirea pe care o poartă pentru frumoasa Hailey Baldwin într-un post pe contul lui de Instagram.

Hailey Baldwin face primele declarații despre logodna cu Justin Bieber

A venit rândul lui Baldwin să facă prima declarație despre logodnă și a făcut acest lucru într-un tweet foarte drăgut. Nu sunt foarte sigură ce am făcut în această viață pentru a merita fericirea pe care o simt acum, dar sunt extrem de recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a dăruit această persoană incredibilă lângă mine!', a spus Hailey, adăugând cuvintele sunt de prisos pentru a-mi exprima recunoștința.'

Pe contul ei de Instagram, faimosul model a postat un selfie în oglindă, în care purta un bikini strălucitor, însă a șters poza, câteva ore mai târziu. Un screenshot al pozei este prezent pe toate conturile făcute de fanii modelului. Deși nu a mărturisit de ce a șters poza, motivul poate fi faptul că nu își purta noul inel de logodnă în fotografie, și ea și-ar fi dorit o poză cu acesta (și poate o descriere în care să își declare dragostea pentru Bieber) pentru a-și pregăti noul feature al Instagramului, în calitate de soție a lui Justin Bieber. Hailey a făcut acest post pe Instagram chiar înainte ca Bieber să posteze poza care a confirmat logodna celor doi.

Sau poate chiar nu îi mai plăcea poza, doar ea știe…

De asemenea, modelul a exprimat pe Instagram faptul că detesta pentru mustața lui Bieber, printr-un comentariu lăsat sugestiei unui prieten de al cântărețului de a-și crește mustața din nou pentru nuntă. Nu îndrăzni să îi dai idei, lunaticule,' a scris Hailey.

Între timp, TMZ a publicat o știre legată de faptul că cererea în căsătorie a lui Bieber a fost planificată, nu a fost un act spontan. Câteva surse apropriate ale cuplului au spus publicației că Bieber i-a cerut permisiunea lui Stephen Baldwin, tatăl lui Hailey, pentru a o cere pe fata lui în căsătorie acum câteva săptămâni, când s-au întâlnit în persoană. Stephen Baldwin a acceptat cu drag, în mare parte deoarece crede că Bieber împărtășește aceleași valori creștine ca și fata lui.

Citește și:
Justin Bieber confirmă că s-a logodit cu Hailey Baldwin, iar mesajul lui este emoționant

Text: Victoria Lupascu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people