Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk au sărbătorit doi ani de căsnicie

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk au sărbătorit doi ani de la căsătorie, iar actrița a marcat momentul cu o postare romantică pe contul său de Instagram.

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk au sărbătorit doi ani de căsnicie

Zilele trecute, Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk au sărbătorit doi de când au devenit soț și soție. Cu această ocazie, actrița a postat pe contul său de Instagram o imagine cu ea și cu Brad, urmată de un mesaj în care anunța că sărbătoresc cel de-al doilea an de mariaj.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Year two, through 💙💙

O postare distribuită de Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) pe

Fotografia a fost extrem de apreciată de fani, dar și de vedete precum Paris Hilton sau Michelle Pfeiffer, care le-au transmis mesaje de felicitări. Unul dintre cele mai amuzante comentarii a venit însă din partea lui Ali Wenworth: „Este aniversarea voastră. De ce sunteți îmbrăcăți? Xoxo, vă iubesc!”

Deși s-au căsătorit în 2018, cei doi au început să locuiască împreună de-abia în vara anului 2019. Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Harper’s Bazaar, Gwyneth a vorbit despre această decizie, afirmând următoarele „cu siguranță ajută la păstrarea misterului, și de asemenea, la păstrarea ideii că această persoană are propria viață.”

„Consider că mariajul este o instituție frumoasă, nobilă, pentru care trebuie să faci eforturi. Pentru că nu cred că te căsătorești și asta este tot – cred că este doar începutul. Creezi această a treia entitate, a treia ființă de care trebuie să ai grijă”, declara actrița în urmă cu doi ani într-un interviu.

Atât Gwyneth, cât și Brad sunt la a doua căsnicie. Brad a fost căsătorit timp de 19 ani cu producătoarea TV, Suzan Bukinik, cu care are și doi copii, Isabella și Brody.

Iar Gwyneth a divorțat în 2016 de solistul trupei Coldplay, Chris Martin, după o căsnicie de 13 ani. La rândul său, aceștia au doi copii, Apple, în vârstă de 16 ani, și Moses, de 14 ani.

În ceea ce privește relația cu Chris de după divorț, Gwyneth a mărturisit că acum se înțeleg mai bine decât atunci când erau căsătoriți.

„Avem această idee că, odată ce ne-am despărțit, nu mai putem iubi lucrurile pe care le-am iubit la un moment dat la persoana respectivă. Și asta nu e adevărat. Relația mea cu Chris e mai bună acum decât a fost în timpul căsniciei”, a declarat Gwyneth Paltrow în timpul emisiunii The Drew Barrymore Show.

Citește și:
Gwyneth Paltrow a pozat nud la 48 de ani

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people