Gwyneth Paltrow i-a determinat pe Chris Martin și Dakota Johnson să se împace

Se pare că o prietenie se poate forma oricând între fosta soție și actuala parteneră, exemplul perfect fiind Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson.

Gwyneth Paltrow i-a determinat pe Chris Martin și Dakota Johnson să se împace

Gwyneth Paltrow și Chris Martin s-au despărțit în 2014 și au anunțat acest lucru prin intermediul unei postări pe platforma actriței, Goop. Titlul articolului „Conscious Uncoupling” a fost transformat rapid într-o frază utilizată des pentru a denumi o despărțire amiabilă.

Ei bine, se pare că Gwyneth Paltrow încă mai are o influență asupra vieții amoroase a lui Chris Martin, căci ea este cea care i-a convins pe Martin și Dakota Johnson să se împace, după ce aceștia se despărțiseră la începutul verii.

„Gwyneth a fost cea care i-a determinat pe Chris și Dakota să se împace”,
a declarat o sursă pentru Us Weekly, după ce aceștia au fost fotografiați recent în Hamptons, în ipostaze romantice. „Ei plănuiesc să petreacă mult timp împreună în următoarea perioadă”, a mai subliniat o sursă pentru E!.

Nici Martin și nici Johnson nu au vorbit despre relația lor, cu atât mai mult despre despărțirea care a avut loc în luna iunie. Singurul lucru pe care Dakota l-a spus despre relația cu solistul Coldplay a fost în intervul acordat în 2018 publicației Tatler, declarând „Sunt foarte fericită”.

Nu se știu multe lucruri nici despre relația dintre Dakota Johnson și Gwyneth Paltrow cu excepția faptului că cele două par a fi bune prietene, stau mult timp împreună, ba chiar au petrecut Sărbătorile de iarnă împreună, alături de partenerii lor și cei doi copii pe care Gwyneth îi are din căsătoria cu Chris Martin.

Citește și:
Gwyneth Paltrow este acuzată că a cerut prețuri exorbitante participanților la summit-ul său de wellness

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people