Gromee și INNA lansează ”Cool Me Down”

O nouă colaborare fresh cucerește topurile.

Gromee și INNA lansează ”Cool Me Down”

Beat-uri dinamice și o piesă cu multă energie care sună perfect pentru vara care se apropie ,”Cool Me Down” este cel mai recent proiect realizat de Gromee, DJ și producător de top din Polonia și INNA.

Piesa „Cool Me Down” este disponibilă pe toate magazinele digitale și a fost lansată cu un spectaculos videoclip oficial, regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), în timp ce producția video a fost realizată de Loops Production.

„Sunt bucuros că am putut să lansez această piesă cu INNA și de faptul că putem împărtăși această piesă în toată lumea. Sper ca atunci când o veți asculta, să vă simțiți ca la cea mai tare petrecere!”, a spus Gromee.

„Sunt entuziasmată să colaborez cu Gromee și sper să vă placă piesa și să vă facă să dansați”, a spus INNA.

Gromee are peste 10 single-uri de platină în Polonia, iar muzica lui are peste 73 de milioane de stream-uri pe Spotify și peste 150 de milioane de vizualizări pe YouTube. DJ-ul a fost pe scena unor festivaluri prestigioase din lume, alături de nume celebre precum Mariah Carey, David Guetta sau Elton John.

„Flashbacks”, cel mai recent single al INNEI se bucură de ascensiune în topurile muzicale din lume, cu rezultate extraordinare.

Piesa compusă și produsă de Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA a depășit 12 milioane de vizualizări pe YouTube și urcă în topurile radio și TV după cum urmează: este pe locul 1 pe TV în Bulgaria de 5 săptămâni, pe locul 1 pe radio în Rusia, pe locul 1 în top Dance Rusia, pe locul 19 pe radio în Turcia, pe locul 1 în top Dance Rusia, pe locul 25 in Ucraina pe radio, pe locul 27 pe radio în Bulgaria.

În ceea ce privește Shazam-ul, „Flashbacks” a ajuns până pe locul 55 în top Shazam Global și a depășit 703 000 shazam-uri (acum este pe locul 60), pe locul 11 în Top Dance, pe locul 17 în Bulgaria, pe locul 7 în Ucraina, pe locul 7 în Rusia, pe locul 1 în Top Dance, pe locul 6 în Belarus, pe 20 în Kazakhstan, pe locul 128 în Armenia, pe locul 194 în Turcia și pe locul 18 în Top Dance.

Piesa „Flashbacks” face parte de pe albumul „Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc „Maza Jaja”, „Heartbreaker”, „One Reason”, „Flashbacks”, „You and I”, „Beautiful Lie”, „Gucci Balenciaga”, „Sunset Dinner” și „Thicky”.

Citește și:
Rita Ora, surprinsă în ipostaze intime alături de un regizor celebru

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people