Gisele Bündchen a vrut să se sinucidă în urmă cu câțiva ani

În lumina reflectoarelor, viața lui Gisele Bündchen a părut mereu perfectă, dar nimeni nu știa că, de fapt, se confrunta cu depresia.

Gisele Bündchen a vrut să se sinucidă în urmă cu câțiva ani

În noua sa carte biografică, intitulată „Lessons: My Path to a Meaningful Life”, cel mai de succes supermodel din lume, soția lui Tom Brady și mamă a doi copii, vorbește despre momentele grele prin care a trecut, și luptele pe care le-a purtat cu sănătatea mintală.

Gisele Bündchen a dezvăluit că, în urmă cu 15 ani, când cariera ei era în ascensiune, a avut primul atac de panică într-un avion. Această experiență a dus la dezvoltarea unor frici de tunele, lifturi și alte spații închise. De-a lungul timpului, atacurile de panică au continuat, chiar și în propria casă, moment în care s-a gândit că ar scăpa de toate acele sentimente dacă se sinucide.

„Am avut un sentiment că, dacă voi sări de la balcon, se va termina și nu va trebui să mă mai îngrijorez în legătură cu acest sentiment în care lumea mă sufocă”, le-a spus Gisele celor de la People. Modelul a căutat ajutor specializat și i s-a prescris o rețetă, dar nu a vrut să fie dependentă de medicamente. În final, Gisele și-a găsit echilibrul atunci când a hotărât să își schimbe alimentația și să practice yoga pentru a combate stresul.

Gisele și Tom Brady sunt cunoscuți în prezent drept un cuplu destul de strict în privința alimentației sănătoase. „Fumam, beam o sticlă de vin și trei mocha frappucino zilnic și am renunțat la toate într-o singură zi. M-am gândit, dacă toate aceste lucruri ar putea fi cauza suferinței mele, trebuie să renunț la ele”, a continuat Gisele.

„Lucrurile pot părea perfecte din afară, dar nici nu aveți idee ce se întâmplă de fapt. Am simțit că poate este timpul să împărtășesc câteva dintre vulnerabilitățile mele, și m-a făcut să conștientizez că nu aș schimba nimic din tot ceea ce am trăit, pentru că sunt ceea ce sunt datorită acelor experiențe”.

Gisele îi încurajează pe cei care se confruntă cu astfel de sentimente să apeleze la un ajutor specializat sau să vorbească cu cei din jur despre ceea ce li se întâmplă.

Citește și:
Crezi că suferi de depresie? Aceste 9 semne trebuie să îți dea de gândit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people