Gina Pistol răspunde acuzațiilor conform cărora și-ar fi mărit buzele

Gina Pistol a răspuns acuzațiilor potrivit cărora și-ar fi mărit buzele, după ce mai mulți fani au spus că a apelat la această procedură.

Gina Pistol răspunde acuzațiilor conform cărora și-ar fi mărit buzele

Gina Pistol a primit mai multe mesaje pe rețelele de socializare, conform cărora și-ar fi mărit buzele. Prezentatoarea TV a spus adevărul despre această procedură și a dezvăluit motivul pentru care buzele sale sunt mărite. 

Însărcinată în trimestrul al doilea, Gina Pistol a mărturisit că nu a apelat la nicio procedură în această perioadă și că buzele sunt mai mari în urma sarcinii. „O să clarific aici totul, că nu am timp să răspund la toate mesajele de pe Instagram. Unu la mână, eu de când m-am operat, acum câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și ca să scot soluția injectată, iar de atunci nu mi-am mai injectat absolut nimic în buză. Doi la mână, cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze. Și nu cred că există doctor estetician care să facă asta. Și trei la mână, buzele sunt umflate pentru că…sarcina”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Recent, Gina Pistol a primit un comentariu răutăcios din partea unui bărbat care o urmărea pe Instagram, în care acesta o critica pentru felul în care arată. „Gina dragă, cred că picioarele tale au devenit foarte nașpa în ultima perioadă. Trec anii și se duce și frumusețea”, i-a spus acel bărbat.

După ce Gina Pistol a împărtășit cu urmăritorii ei acest mesaj, ea a avut răspunsul perfect pentru acel bărbat care a criticat-o pentru faptul că îmbătrânește, deși este cursul firesc al vieții și nu ar trebui să ne sperie asta. „Din fericire, gândim diferit. Da, îmbătrânim. Timpul trece la fel pentru toată lumea. Și am o surpriză pentru tine: și tu vei îmbătrâni, și omul drag de lângă tine va îmbătrâni. Iar frumusețea despre care vorbești tu, nu este aceeași frumusețe la care mă refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit”, a fost răspunsul Ginei Pistol.

Gina Pistol și Smiley, alături de care formează un cuplu de mai bine de trei ani, vor deveni părinții unei fetițe. La sfârșitul lunii septembrie, cei doi au confirmat că vor avea un copil împreună prin intermediul unui video emoționant intitulat „Noi acum înseamnă 3”, publicat pe contul de YouTube al artistului, în care povestesc pe larg motivul pentru care nu au făcut publică vestea.

Citește și:
Pepe face primele declarații după ce Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva lui

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people