Gina Pistol, experiență neașteptată în Filipine, la filmările pentru Asia Express

Gina Pistol a avut parte de o experiență inedită în timpul filmărilor pentru Asia Express.

Gina Pistol, experiență neașteptată în Filipine, la filmările pentru Asia Express

Gina Pistol se află în această perioadă în Filipine, unde se filmează cel de-al treilea sezon al show-ului Asia Express, show difuzat în primãvara anului viitor de Antena 1.

Vedeta își ține fanii la curent cu ce se întâmplă pe parcursul filmărilor, ea dezvăluind aproape zilnic pe Instagram Stories noi detalii despre aventura pe care o trăiește în Filipine.

Deși concurenții sunt cei care întâmpină cele mai multe provocări, iar Gina are de obicei un program bine stabilit, aceasta a avut parte de o surpriză. Vedeta a făcut o călătorie cu hidroavionul, iar întreaga experiență este una memorabilă. „De câte ori plec de acasă în Asia Express am în minte un oarecare desfășurător al următoarelor două luni. De fiecare datã am surprize când ajung acolo, iar anul ăsta nu a fost cu nimic mai prejos. Au trecut doar câteva zile de când au început filmările și am deja o listă. Cea mai tare experiență de până acum a fost călătoria și în special aterizarea pe apă cu un hidroavion. Am filmat intro-ul unei ediții în aer pentru că peisajele din Filipine sunt absolut senzaționale. A fost o experiență incredibilă, mi-a plăcut tare, tare mult, deși am stat un pic încordată când simțeam și vedeam ce curbe ia avionul…Senzaționale sunt și temperaturile de aici. Nu cred că mi-a fost niciodată în viața mai cald decât în aceste zile. Aerul este efectiv irespirabil și mã gândesc cu groază la ce simt și cât de greu le este concurenților noştri”, a povestit Gina.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express.

Citește și:
Gina Pistol, declarații despre frumusețe și nevoia de validare din partea bărbaților

Foto: PR (Diana Oros)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people