Gigi Hadid și Zayn Malik le arată fanilor că sunt din nou un cuplu

În cazul în care fanii celor doi nu erau siguri că ei s-au împăcat, Gigi Hadid și Zayn Malik au postat imagini care demonstrează acest lucru.

Gigi Hadid și Zayn Malik le arată fanilor că sunt din nou un cuplu

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit în martie, anunțul fiind făcut de cei doi. Aceștia au declarat atunci că încă mai au sentimente unul pentru celălalt, iar Gigi chiar a spus că nimeni nu știe ce va urmă, indicând astfel că o împăcare ar putea avea loc oricând.

Ei bine, judecând după ultimele imagini și ipostazele în care au fost surprinși cei doi, putem spune că Gigi Hadid și Zayn Malik sunt din nou împreună.

O sursă a declarat recent pentru Us Weekly că s-au despărțit și împăcat imediat, însă o nouă despărțire ar putea fi anunțată în orice moment.

Toată lumea speră ca acest lucru să nu se întâmple și, dacă ar fi să ne uităm la imaginile celor doi, pare că ei sunt la fel de îndrăgostiți ca înainte.

Iată care sunt principalele motive pentru care fanii cuplului cred că cei doi s-au împăcat. În primul rând, Gigi a postat zilele trecute o imagine cu Zayn pe Instatories. Cei doi au cules flori și pare că se află la ferma familiei Hadid, așadar este vorba de o călătorie planificată. Zayn a publicat și el această imagine pe contul său.

O altă imagine care ne-a făcut să credem că Gigi Hadid și Zayn Malik s-au împăcat este cea postată de model după premiera filmului Ocean’s 8. Aceasta apare îmbrățișându-se cu o persoană și, deși chipul lui Zayn nu se vede, fanii l-au recunoscut după părul blond și tatuaje. Aceasta a fost prima imagine postată de Gigi care ne-a făcut pe noi toți să credem că zvonurile potrivit cărora s-au împăcat este adevărată.

În plus, cei doi au fost surprinși sărutându-se în New York, iar Zayn a fost văzut plecând de la apartamentul lui Gigi în hainele purtate și cu o zi înainte, semn că și-a petrecut noaptea acolo.

Citește și:
Gigi Hadid și Zayn Malik: cele mai adorabile momente de cuplu în 11 fotografii (GALERIE FOTO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
Mai multe din people