Gigi Hadid și Tyler Cameron s-au despărțit

Putem spune că inevitabilul s-a produs deoarece Gigi Hadid și Tyler Cameron s-au despărțit.

Gigi Hadid și Tyler Cameron s-au despărțit

Gigi Hadid și Tyler Cameron s-au despărțit, după o relație care a durat două luni. O sursă apropiată celor doi a declarat pentru US Weekly faptul că cei doi nu mai formează un cuplu. „Tyler este singur. El și Gigi Hadid nu mai sunt împreună.”

Vestea vine la puțin timp după ce Tyler Cameron a vorbit despre relația pe care o are cu Gigi Hadid, în cadrul unui interviu pentru Entertainment Tonight. „Suntem doar prieteni, adică.. suntem în acel punct. Relația noastră nu trebuie să fie publică. Este o persoană bună, uimitoare și ne păstrăm prietenia. Este o persoană minunată. Ne-am distrat de minune împreună.” Chiar dacă el nu a confirmat în mod oficial relația pe care o are cu Gigi, a lăsat să se înțeleagă fapul că pe cei doi îi leagă o relație de prietenie, și nu una amoroasă.

„Sunt în punctul în care nu vreau să vorbesc foarte mult despre relațiile mele. Am avut relații publice, așa că încerc să păstrez lucrurile private și nu sunt îndrăgostit de nimeni acum. Sunt îndrăgostit de mine,” a declarat Tyler Cameron.

Tyler nu a oferit multe declarații despre relația cu Gigi deoarece și-a dorit extrem de mult să păstreze acest lucru mai mult pentru el și să-i respecte dreptul la intimitate lui Gigi. Cei doi nu au confirmat cu nicio ocazie că formează un cuplu, însă Tyler a fost alături de Gigi în mai multe momente importante din viață, precum și la înmormâmtarea bunicii lui Gigi, care a avut loc în luna septembrie.

Recent, mai multe surse au declarat faptul că Tyler urmează să se mute într-un nou apartament în New York, cât timp Gigi a fost prezentă la Milan Fashion Week și Paris Fashion Week.

Citește și:
Cine este persoana dată afară de Gigi Hadid după ce a întrerupt prezentarea de modă Chanel

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people