Gigi Hadid răspunde comentariilor răutăcioase despre relația ei cu Zayn Malik

Gigi Hadid a avut cel mai bun răspuns atunci când un fan a acuzat-o că relația ei cu Zayn Malik este falsă.

Gigi Hadid răspunde comentariilor răutăcioase despre relația ei cu Zayn Malik

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit în urmă cu câteva luni, însă în ultimele săptămâni ei au fost văzuți din nou împreună. Deși Zayn a declarat într-un interviu că nu vrea să pună o etichetă relației lui cu Gigi, modelul a spus destul de clar că cei doi sunt din nou împreună, chiar dacă artistul nu i-a dat din nou follow pe Instagram.

Gigi Hadid a postat un comentariu destul de lung la o imagine în care este acuzată că relația ei cu Zayn Malik este doar pentru PR, un lucru destul de obișnuit la Hollywood. Modelul a încercat să explice că nu este vorba de așa ceva, iar persoana care o acuză de altfel de lucruri ar trebui să își ocupe timpul într-un mod mai bun. Totodată, Gigi Hadid a oferit cel mai bun comentariu în care explică de ce nu are nevoie de un simplu follow din partea lui Zayn.

„Se pare că voi îmi dați tag într-o postare nouă în fiecare zi… vă rog opriți-vă… este pur și simplu ceva negativ, chiar nu am nimic cu voi. Știu că este o lume minunată acolo, mergeți și bucurați-vă de ea în loc să încercați să disecați o relație între două persoane pe care nici măcăr nu le cunoașteți și din care nu vedeți nici 99%… pentru cineva care este virtual inactiv în aplicație, nu am nevoie de follow-ul lui, ochii mei sunt tatuați pe pieptul lui.”

Gigi a continuat: „Energia pe care o depuneți pentru a face asta nu va ajută deloc în viață. Este pur și simplu inutil. Puteți să îi spuneți promo, dar postez lucruri despre iubitul meu la fel ca orice altă persoană, indiferent că este vorba că îl susțin pe Z (Zayn Malik, n.r.) sau el mă sprijină pe mine din dragoste unul pentru celălalt. Nu este nimic de înțeles… faceți o pauză. Acesta este ultimul meu comentariu pe acest subiect, dar sper că știți că nu vine din răutate, pur și simplu aș vrea ca voi să găsiți altceva care să vă inspire în viață…x”

Comentariile nu s-au oprit aici, deoarece un fan al modelului i-a scris că poate ar fi fost mai bine să le răspunde într-un mesaj privat și nu prin intermediul unui comentariu public, pentru a nu-și pierde timpul. Gigi Hadid a ales să explice alegerea făcută: „Doar pentru că sunt o vedetă nu înseamnă că nu simt nimic sau că timpul meu este prea prețios să ascult ceea ce oamenii au de spus. Sunt sigură că poți înțelege că aceste presupuneri pot fi dureroase, mai ales când este vorba despre o persoană pe care o iubesc.”

https://twitter.com/ZigiFacts/status/1014190546905190400

Gigi și-a cerut scuze dacă răspunsul ei a fost imatur, ea motivând că încearcă să aibă un dialog deschis pentru ca oamenii să înțeleagă cât de dureroase pot fi cuvintele. Ea a continuat spunând că cei care dețin acest cont de Instagram își vor da seama că toate aceste comentarii răutăcioase sunt doar o pierdere de timp.

Modelul i-a explicat ulterior unui fan, prin intermediul unui mesaj privat, că ar posta mai multe despre Malik dacă ea nu ar fi fost faimoasă. „Este trist că trebuie să îmi apăr relația când tot ce vreau câteodată este să mă simt ca o fată normală cu un iubit normal”, a scris aceasta.

Ei bine, există un lucru cert din acest schimb de comentarii – Gigi Hadid și Zayn Malik sunt din nou un cuplu, fie că artistul dorește sau nu să pună o etichetă asupra relației lor.

Citește și:
Gigi Hadid și Zayn Malik: cele mai adorabile momente de cuplu în 11 fotografii (GALERIE FOTO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people