Gigi Hadid a scris o scrisoare emoționantă fanilor după nașterea fiicei sale

Gigi Hadid a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au trimis gânduri bune și cadouri în această perioadă specială pentru ea.

Gigi Hadid a scris o scrisoare emoționantă fanilor după nașterea fiicei sale

După ce și-a petrecut aproape toată perioada sarcinii în carantină, supermodelul Gigi Hadid a dat naștere unei fetițe, pe 24 septembrie, vestea venind prima dată de pe contul de Twitter al partenerului ei, muzicianul Zayn Malyk. „Dragostea pe care o simt față de acest om minuscul este dincolo de înțelegerea mea”, a scris el atunci.

La o lună de la venirea pe lume a fetiței ei, Gigi Hadid a scris o scrisoare deschisă fanilor în care vorbește despre cumulul de sentimente pe care l-a simțit în ultima perioadă. „Vreau să rămână scris… Când spun mulțumesc mă gândesc la multele daruri generoase pe care le-am primit și pentru care nu am apucat să mulțumesc public. Sunt copleșită de multele lucruri frumoase cu care cea mică a fost răsfățată deja de către oamenii la care țin. DAR mesajele de mulțumire sunt pe drum – dacă nu am postat despre ceva, asta nu înseamnă că e vorba despre o lipsă de recunoștință. Sunt doar o proaspătă mămică ce încearcă să-și rezolve lucrurile și să și doarmă”, a spus Gigi Hadid.

Acum doar câteva zile, Gigi Hadid a publicat prima fotografie cu ea după naștere pentru a le transmite fanilor un mesaj important și anume să-și îndemne fanii să voteze la alegerile prezindențiale din SUA. Modelul a scris pe Instagram următoarele: „Am votat prin corespondență săptămâna trecută cu fiica mea lângă mine, pentru America pe care vreau să o vadă; dar nu doar pentru noi – pentru colegii americani mai puțin privilegiați, cu speranța unei națiuni unite, care este empatică, dar și pentru un lider plin de compasiune.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

CONȚINUT VIDEO ELLE

Se pare că atât pentru Gigi Hadid, cât și pentru Zayn Malyk, venirea pe lume a fetiței este cel mai bun lucru care se poate întâmpla, iar surse apropiate de cei doi au spus că cei doi se descurcă minunat în rolul de părinți.

Citește și:
Prințul Harry ar fi părăsit familia regală indiferent dacă ar fi fost căsătorit sau nu cu Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video