Gigi Hadid a împărtășit o nouă serie de fotografii rare cu fanii

Modelul Gigi Hadid a publicat pe Instagram noi fotografii din timpul sarcinii – iar fanii (inclusiv noi) au fost foarte încântați!

Gigi Hadid și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu noi fotografii de când era însărcinată cu micuța Khai – „în săptămâna asta, anul trecut” a adăugat modelul în descrierea postării.

În fotografiile cu un aer retro, vedeta apare ca fiind acasă, în haine lejere, lăsându-și burtica la vedere în fața camerei. Gigi Hadid poartă o cămașă în dungi albastre, pe care a lăsat-o descheiată peste o bustieră neagră, și o pereche de pantaloni scurți reflectorizanți. În toate cele trei poze, supermodelul și-a lăsat părul natural să îi curgă pe umeri și pe spate, iar în fotografia făcută din profil, șuvițele îi acoperă fața, atenția fiind pe burtica vizibil în creștere.

Gigi Hadid a împărtășit pentru prima dată fanilor vestea că urmează să devină mamă în timpul emisiunii lui Jimmy Fallon, The Late Show, din luna aprilie a anului trecut. Aceasta a confirmat zvonurile din luna respectivă potrivit cărora ar fi însărcinată cu iubitul ei, Zayn Malik, relație pe care cei doi au preferat să o țină ascunsă de ochii presei în ultimii ani.

Chiar dacă Gigi a avut aceeași atitudine și în timpul sarcinii, ea le-a promis fanilor că a strâns foarte multe amintiri din această perioadă și că le va împărtăși negreșit atunci când va simți să facă acest lucru. În septembrie 2020, cuplul a anunțat venirea pe lume a fetiței lor, iar de atunci continuă să împartă regulat, dar discret pe rețelele de socializare detalii din viața de părinți.

Cei doi au făcut public numele micuței abia în ianuarie anul acesta, când Gigi a adăugat în biografia contului său de Instagram și „mama lui Khai.” Gigi Hadid (26 de ani) și Zayn Malik (28 de ani) au confirmat pentru prima dată relația în 2016, chiar dacă se întâlneau încă din 2015. În 2018, aceștia s-au separat după mai mult de un an în care au devenit printre cuplurile preferate ale industriei – chiar și după împăcare, cei doi au mai avut un moment de cumpănă în același an. Totuși, de când s-au împăcat ultima oară, Gigi și Zayn au preferat să țină relația departe de ochii publicului, lucru pe care modelul l-a și reamintit de câte ori a avut ocazia pe Twitter, rugându-și fanii să le respecte intimitatea.

Într-un interviu cu publicația Vogue, Gigi Hadid a vorbit despre cum se inspiră ca părinte din experiențele prietenilor săi, Blake Lively și Ryan Reynolds. „Am prieteni în spațiul public și văd cum se comportă, și văd și cum copiii lor chiar înfloresc într-un anumit fel”, a remarcat ea. Totodată, vedeta a mărturisit că deși a primit foarte multe sfaturi de la familie și prieteni, de multe ori a preferat să își crească fetița așa cum a simțit mai bine personal, formându-și propriul stil. „Toată lumea îi dă de cap în stil propriu… poți lua bucățele de inspirație de la alți oameni, dar mereu vei sfârși făcând lucrurile puțin diferit”, a adăugat modelul.

Citește și:
Cum a reacționat Kim Kardashian la zvonul că fostul ei soț și Irina Shayk ar putea forma un cuplu?

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram Gigi Hadid

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people