Ghidul complet al sărbătorilor de Crăciun alături de Familia Regală

Ce o așteaptă pe Meghan Markle?

Ghidul complet al sărbătorilor de Crăciun alături de Familia Regală

Crăciunul bate la usă și toată lumea se întreabă cum va arăta această sărbătoare pentru Meghan Markle, care va sărbători alături de Familia Regală Britanică.

După ce toată lumea a aflat despre logodna ei cu Prințul Harry, au apărut foarte multe speculații. Oamenii s-au întrebat dacă Meghan Markle va fi invitată sau nu la vreuna dintre festivitățile găzduite de Regină. Dar, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Palatului Kensington, date pentru The Telegraph: „Vă puteți aștepta să îi vedeți pe Ducele și Ducesa de Cambridge, Prințul Harry și Domnișoara Markle la Sandringhamn, în ziua de Crăciun.'

O sursă le-a spus ceor de la The Sunday Times, „Acum că cei doi s-au logodit, era de neimaginat să nu petreacă Crăciunul împreună. Familia Regală a primit-o pe Meghan cu brațele deschise.'

The Sunday Times declara anterior că Markle va petrece ziua de Crăciun la Sandringham și va fi prima logodnică regală care va face acest lucru. Markle se va prezenta alături de Prințul Harry la locuința Prințului William și a lui Kate Middleton, în Norfolk, pentru a petrece împreună sărbătorile de iarnă.

Deci, la ce ar trebui să se aștepte Markle de la primul ei Crăciun alături de Familia Regală?

1) Petrecerea Reginei de dinaintea Crăciunului, pentru întreaga familie

Regina a ținut petrecerea anuală de sărbători, ieri, eveniment la care au participat mai mult de 50 de membri ai familiei regale, inclusiv Ducele și Ducesa de Cambridge, Prințul George și Prințesa Charlotte, Prințul Charles și Ducesa Camilla, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice și Zara și Mike Tindall.

Daily Express a scris că la acest eveniment a participat și Kate, când s-a logodit cu William, în 2010, și că acum, Markle a avut oportunitatea de a cunoaște mulți membri ai familiei regale, pe care nu îi întâlnise încă.

2) Ajunul Crăciunului alături de Regină

Conform 'The Sunday Times', Markle va petrece Ajunul Crăciunului la Sandringham, și va lua parte la toate tradițiile familiei regale, cum ar fi participarea la o cină elegantă (black-tie) și mersul la vânătoarea de fazani.

Așa cum scrie PopSugar, familia se va aduna și pentru ceaiul de după-amiază, care, apparent, va avea loc în camera 'White Drawing', la Sandringham. Conform spuselor fostului bucătar regal, Darren McGrandy, „unul dintre lucrurile preferate ale familiei regale, alături de ceai este „jam penny”- niște sandwich-uri tăiate în felii de mărimea unui penny englezesc vechi.

Invitația lui Markle la acest eveneiment este neobișnuită, conform 'Us Weekly', care suține că 'acest obicei de trei zile are o politică foarte strictă care le permite doar soțiilor să participe.' Dar, de vreme ce Markle va deveni un membru al familiei în 2018, iar familia ei nu locuiște în U.K., probabil că Regina are așteptări speciale de la ea.

3) Oferitul cadourilor în Ajunul Crăciunului

Ajunul Crăciunului este foarte important pentru familia regală, conform Sunday Express, „Urmând tradiția germană, familia regală își deschide cadourile în Ajunul Crăciunului'. Us Weekly notează că Markle va fi inclusă și în acest obicei anual și „va avea un loc la masa darurilor, în camera roșie de zi. Pe măsură ce rudele regale ajung, o echipă de valeți le vor lua cadourile, pe care le vor aranja, în funcție de destinatar, pe o masa foarte mare.” Practic, Ajunul Crăciunului implică foarte multe cadouri pentru familia regală.

Citește și:
Rochia pe care a purtat-o Meghan Markle la prânzul de Crăciun cu familia regală s-a vândut în totalitate

Tot atunci, familia va profita și de oportunitatea de a termina de împodobit uriașul brad de Crăciun.

4) Meciul de fotbal din Ajun

O altă tradiție care are loc anual la Sandringham îi implică pe Prințul Harry și pe Prințul William, care trebuie să ia parte la faimosul meci de fotbal anual. Potrivit PopSugar, ambii prinți vor purta șosetele echipei lor favorite (Aston Villa pentru William și Arsenal pentru Harry).

Este foarte probabil ca Markle să îi facă galerie lui Harry, din tribune și poate, cine știe, vor apărea și imagini de la meci.

5) Ziua de Crăciun alături de Familia Regală

Se pare că ziua va începe cu tradiționalul 'English breakfast', urmat de o slujbă la Biserica Magdalene.
Conform Us Weekly, masa de Craciun va include trei curcani, alături de o cantitate generoasă de varza de Brussels, morcovi, cartofi și budincă de Crăciun.

Numărul de persoane care are loc la cina de la Sandringham este limitat. „Masa de Crăciun este pentru 24 de adulți, iar copiii vor sta în grădiniță', conform PopSugar.

Ziua va include și ascultatul discursurilor înregistrate ale Reginei, după masă. Se crede că discursul de anul acesta va fi momenul în care Regina își va felicita nepotul pentru logodna lui cu Markle.

6) Boxing day

Sursele relatează că 'Boxing day' va fi liniștită pentru Markle, care se va relaxa alături de Kate Middleton, la ea acasă. Se spune că cele două au dezvoltat o prietenie solidă, și că Meghan poate oricând să îi ceară sfaturi lui Kate.

Potrivit Huffington Post,după „Boxing day', Markle și Prințul Harry vor părăsi Sandringham pentru a o vizita pe mama lui Markle, Doria Ragland, în California.

Crăciunul regal al lui Meghan va fi magic, se pare.

Citește și:
10 traditii de familie pe care Printul William si Printul Harry le-au pastrat de la Printesa Diana

Text: Mădălina Preda
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people