Gestul surprinzător pe care Tiberiu Argint l-a făcut pentru Andreea Bălan

Tiberiu Argint i-a transmis în mediul online iubitei sale, Andreea Bălan, o declarație specială, semn că nu își mai ascund relația.

Gestul surprinzător pe care Tiberiu Argint l-a făcut pentru Andreea Bălan

Cu ocazia zilei de 8 martie, Andreea Bălan a fost surprinsă de iubitul ei, Tiberiu Argint, cu o declarație specială pe care acesta a făcut-o pe rețelele de socializare. 

Tiberiu Argint a publicat pe Instagram Stories un colaj cu femeile importante din viața lui. În prima fotografie apar mama și sora lui, Sonia Argint, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos” de pe TVR 1, iar în a doua imagine apare Andreea Bălan. Alături de acest colaj, Tiberiu Argint a scris: „La mulți ani tuturor femeilor și mamelor.” În ciuda faptului că în ultima vreme au existat zvonuri potrivit cărora Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit, acest gest vine să demonstreze că relația lor este tot mai solidă. 

Până acum, Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au publicat fotografii împreună și nu au confirmat public niciodată că formează un cuplu. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi cu mai multe ocazii și au mers în vacanțe împreună, cum ar fi în decembrie 2020 când au fost la munte și alături de ei a fost prezentă și sora lui Tiberiu, Sonia Argint. În luna octombrie a anului trecut, Andreea Bălan și iubitul ei au fost într-o vacanță în Lisabona, iar cu o lună înainte au plecat la un resort de lux din Bulgaria.

Andreea Bălan a făcut acum câteva luni o serie de dezvăluiri cu privire la viața ei personală, mărturisind la vremea respectivă că este fericită și își concentrează atenția asupra creșterii celor două fetițe. „Sunt în sfârșit liniștită, fericită. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut. În februarie se face un an. Sunt foarte liniştită, mă concentrez foarte mult pe fetele mele și vreau ca această latură personală din viața mea să o ţin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea „Xtra Night Show.”

Deși Andreea Bălan este obișnuită cu lumina reflectoarelor de la 12 ani, artista a decis ca viața sentimentală să o țină pentru ea. „N-am putut să ascund nimic și nici nu am vrut. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani de când m-am lansat, dar, deocamdată, această parte o țin pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să o ţin pentru mine. E important să ai sprijin, susținere și să fie cineva alături de tine”, a spus artista în aceeași emisiune.

Andreea Bălan a format un cuplu alături de George Burcea. Cei doi s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019, însă s-au despărțit la începutul anului 2020. Artista a confirmat despărțirea prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare între cei doi. Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe: Ella Maya și Clara.

Citește și:
Gina Pistol a născut! Prezentatoarea TV și Smiley au devenit părinți pentru prima dată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people