Gestul neașteptat făcut de Meghan Markle după ce a primit o scrisoare deschisă din partea femeilor din Parlamentul britanic

Meghan Markle este ținta tabloidelor, însă în această perioadă ea primește sprijin chiar și din partea femeilor din Parlamentul britanic.

Gestul neașteptat făcut de Meghan Markle după ce a primit o scrisoare deschisă din partea femeilor din Parlamentul britanic

Meghan Markle a avut cu siguranță o perioadă dificilă din cauza presei britanice, însă în cele mai dificile momente oamenii dragi, familia și persoane din întreaga lume i-au oferit sprijinul în lupta împotriva tabloidelor.

Zilele trecute Ducesa de Sussex a primit sprijin și din partea femeilor din politică. Marți, 29 octombrie, 72 de membre ale Parlamentului britanic au semnat o scrisoare deschisă pentru Meghan Markle.

Printre alte lucruri, în scrisoare femeile și-au exprimat dezgustul față de modul în care Ducesa a fost prezentată în presa britanică. „Cu diferite ocazii, povești și titluri au fost prezentate ca o încălcare a intimității și au încercat să provoace idei negative despre persoana ta, fără a avea însă un motiv bun. Ce este și mai îngrijorător este faptul că aceste povești au un ton învechit și colonial”, au scris în scrisoare femeile din politică.

Meghan a fost impresionată de acest mesaj, iar gestul ei a fost unul neașteptat. Ducesa de Sussex a telefonat-o personal pe Holly Lynch, una dintre femeile care au semnat scrisoarea, pentru a-i mulțumi pentru acest gest.

„Aici în Westminster am primit un telefon”, i-a spus Holly Lynch reporterului Joe Pike. „Era cineva de la Palatul Buckingham care mă întreba dacă sunt disponibilă să vorbesc cu Ducesa de Sussex. Ea m-a sunat să îmi mulțumească mie și celorlalte femei din Parlament pentru că o sprijinim trimițând acea scrisoare deschisă pentru a spune că noi, ca femei cu funcții publice, înțelegem prin ce trece, deși avem roluri publice diferite.”

Holly Lynch nu a dezvăluit toate detaliile conversației, însă ea a declarat că Ducesa era recunoscătoare pentru scrisoare. „Noi o sprijinim în solidaritate pentru a spune că nu vom ataca femei în funcții publice prin intermediul presei”, a explicat Holly. „Da (Ducesa de Sussex), a fost bucuroasă să vadă acea scrisoare”, a mai declarat aceasta.

Cele 72 de femei care au semnat scrisoare nu sunt singurele care o sprijină pe Meghan Markle. După lansarea noului documentar în care Ducele și Ducesa de Sussex vorbesc cu sinceritate despre greutățile prin care au trecut, numeroase vedete și-au exprimat sprijinul. Printre ele se numără și fosta Prima Doamnă a SUA, Hillary Clinton.

„Cred că pentru că ea a avut mai întâi o carieră și are o voce pe care continuă să o folosească. Oricine are curajul să rupă acea matriță creată prin modul în care se făceau înainte lucrurile și prin așteptările existente, va fi criticat într-un mod pe care nu-l înțeleg. A mai văzut acest model de comportament. Nu o cunosc, însă fiind o persoană care o respectă, sunt recunoscătoare că ea insistă, că este de neînduplecat și face acea muncă pentru care simte că are o chemare. Și, totodată nu acceptă să fie agresată”, a declarat recent Hillary Clinton.

Citește și:
Un expert în situații de criză explică motivul pentru care documentarul cu Prințul Harry și Meghan Markle este unul de succes

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people