Gestul facut de Regina Elisabeta a II-a ajutat-o pe Camilla sa se simta acceptata in familie

In ziua nuntii, Camilla Parker Bowles a refuzat sa-si paraseasca camera, insa cuvintele Reginei Elisabeta a II-a au ajutat-o sa se simta acceptata.

Gestul facut de Regina Elisabeta a II-a ajutat-o pe Camilla sa se simta acceptata in familie

Potrivit unei carti realizate de Penny Junor, Camilla Parker Bowles ar fi refuzat sa se dea jos din pat in dimineata nuntii cu Printul Charles. Aceasta era bolnava de sinuzita de aproape o saptamana, insa acesta nu ar fi fost singurul motiv care ar fi facut-o pe aceasta sa lipseasca de la nunta sa.

Printul Charles si Camilla Parker Bowles s-au cunoscut in 1971 prin intermediul ueni prietene, Lucia Santa Cruz, iar cei doi s-au imprieteni imediat. Acestia au petrecut ore intregi vorbind la telefon si intalnindu-se cat mai des, insa nu au putut fi impreuna atunci.

Camilla s-a casatorit cu Andrew Parker Bowles in 1973, iar Printul Charles si Printesa Diana 8 ani mai tarziu, in 1981.

Camilla si Printul Charles au avut o relatie, desi cei doi erau deja casatoriti, iar acest lucru nu i-a adus o reputatie foarte placuta. Chiar si dupa moartea Dianei, aceasta cu greu a fost acceptata la evenimentele importante insotita de Printul Charles.

Cu toate acestea, desi a intampinat o multime de greutati, chiar in dimineata nuntii Camilla a avut emotii si nu putea sa faca acest pas, insa cea care a ajutat-o a fost insasi Regina Elisabeta a II-a printr-un simplu discurs.

Regina Elisabeta a II-a a comparat relatia celor cu Grand National, o cursa de cai celebra. Aceasta a spus ca are de facut doua anunturi, primul – calul ei Hedgehunter a castigat cursa, iar cel de-al doilea – fiul ei si mireasa sunt asteptati in zona castigatorilor. Maiestatea sa a continuat, spunand ca Printul Charles si Camilla au reusit sa depaseasca „Becher’s Brook” si „The Chair” (obstacole din cursa de cai).

Citeste si:
Sotia Printului Charles, Camilla, declaratii despre reactiile presei la descoperirea relatiei cu acesta

Datorita acestor cuvinte, Camilla a inteles ca este acceptata in familie si s-a casatorit in 2005, la 8 ani de la moartea Printesei Diana.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people