Gestul emoționant făcut de Jennifer Lopez pentru aniversarea logodnicului ei

Jennifer Lopez a împlinit 50 de ani săptămâna trecută, iar aniversarea zilei de naștere a lui Alex Rodriguez, logodnicul ei, a venit la numai câteva zile după.

Gestul emoționant făcut de Jennifer Lopez pentru aniversarea logodnicului ei

În timpul unui concert pe care l-a susținut sâmbătă seara pe American Airlines Arena din Miami, Jennifer Lopez a decis să oprească pentru câteva minute recitalul și să îl invite pe logodnicul ei pe scenă.

Concertul susținut de Lopez face parte din turneul It’s My Party: The Live Celebration pe care artista îl susține în această perioadă și a fost momentul perfect pentru a-i face o surpriză emoționantă logodnicului ei.

Pe scenă, în fața miilor de fani prezenți la concert, Jennifer Lopez a adus un imens tort decorat cu un tricou al echipei Yankees și inscripționat cu numărul 13, pe care Alex Rodriguez l-a purtat de-a lungul carierei sale.

Momentul a fost filmat și chiar Lopez a fost cea care l-a făcut public pe contul său de Instagram. „Te sărbătoresc azi și în fiecare zi, dragostea mea… ești o persoană unică, uraganul meu și calmul meu în mijlocul furtunii… îți mulțumesc pentru că ești o atât de frumoasă lumină în viața mea.. îți doresc cea mai frumoasă aniversare din viața ta… La Mulți Ani 13!!!”, a scris Lopex în descrirea clipului pe care îl poți urmări și tu mai jos.

Și Alex Rodriguez și-a demonstrat iubirea pe care i-o poartă lui Lopez printr-un cadou extravagant pe care l-a făcut iubitei sale, cu ocazia zilei sale de naștere. Este vorba de o mașină, un Porsche roșu, decapotabil, în valoarea de 140.000 de dolari.

Citește și:
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez împlinirea vârstei de 50 de ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people