Gerard Butler povestește cum aproape a renunțat la actorie după două momente dificile

Actorul Gerard Butler a vorbit onest despre ce l-a făcut să-și reconsidere atât viața, cât și cariera.

Gerard Butler povestește cum aproape a renunțat la actorie după două momente dificile

Gerard Butler, cunoscut pentru rolurile din filme ca 300 sau RocknRolla a dezvăluit într-un interviu pentru Courier Mail că a avut în ultimii ani niște momente când s-a întrebat serios dacă mai vrea sau nu să fie actor. Unul dintre ele a fost despărțirea de Morgan Brown, la începutul pandemiei. Aceasta era iubita lui din ultimii șase ani.

„Am trecut printr-o despărțire în timpul pandemiei, așa că am pierdut pe cineva drag, chiar dacă într-un mod diferit și a fost greu, mult mai greu decât m-aș fi așteptat”, a declarat Gerard Butler, care în aceeași perioadă a avut și niște probleme de sănătate și a trebuit să facă mai multe operații, ca urmare a accidentului de motocicletă din 2017.

„Am trecut printr-o operație care nu a mers așa cum ar fi trebuit și în cele din urmă am făcut șapte operații. Am avut un accident de motocicletă care aproape m-a ucis și dintr-odată m-am gândit «Trebuie să fie ceva mai mult de atât.»”, povestește Gerard Butler, care a adăugat că s-a întrebat atunci dacă filmele sunt chiar așa importante pentru oameni și dacă ar trebui să-și continue profesia.

Gerard Butler a mai spus și că experiența traumatizantă a accidentului l-a făcut să-și dea seama cât de importantă este viața și l-a făcut să-și mai tempereze stilul de a trăi periculos, chiar dacă este un mare fan al motocicletelor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Dacă privești lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă, multe dintre tragediile sau momentele dificile prin care am trecut, mi-au dat un spirit de luptător și mai multă experiență în a le gestiona, a rămâne pozitiv și a reacționa cum trebuie pe moment. Eu sunt o persoană optimistă, deși în general în viață am tendința de a mă gândi la cele mai negre scenarii”, a mai spus Gerard Butler.

Citește și:
Eva Mendes a făcut un comentariu romantic despre relația cu Ryan Gosling

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video