Georgina Chapman, fosta soție a lui Harvey Weinstein, are un nou iubit

Se pare că fosta soție a lui Harvey Weinstein, Georgina Chapman, a reușit să treacă peste divorțul de fostul producător de film, drept dovadă că ea are un nou iubit, fiind vorba de un cunoscut actor.

Georgina Chapman, fosta soție a lui Harvey Weinstein, are un nou iubit

Încă de acum câteva luni au apărut zvonuri conform cărora Georgina Chapman s-ar întâlni cu Adrien Brody, un celebru actor de la Hollywood. O sursă apropiată a declarat pentru Page Six faptul că ei sunt și acum împreună.

Relația celor doi ar fi început atunci când ei au fost invitați în Puerto Rico, la Dorado Beach, cu ocazia lansării colecției de costume de baie a modelului Helena Christensen, care a avut loc în aprilie 2019. Printre invitați s-au numărat și alți actori cunoscuți de la Hollywood, cum ar fi Brooke Shields alături de Chris Henchy și Malin Akerman împreună cu Jack Donnelly. În timpul cinei, cei doi păreau extrem de apropiați. În plus, Brody ar fi sprijinit-o extrem de mult pe Georgina, pentru a trece mai ușor peste divorțul de Harvey Weinstein. 

Georgina Chapman a decis să îl părăsească pe Harvey Weinstein în anul 2017, după ce au apărut în presă mai multe acuzații, dar și un întreg reportaj conform căruia el ar fi hărțuit sexual și violat mai multe femei. La vremea respectivă, Georgina a făcut și o declarație privind această decizie. „Mi se rupe inima pentru toate femeile care au suferit o durere atât de mare din cauza acestor acțiuni de neiertat. Am decis să îmi părăsesc soțul. Grija pentru copiii mei este o prioritate și cer presei să îmi fie respectată intimitatea în această perioadă”, a declarat Georgina pentru People.

Georgina Chapman este co-fondatoare a brandului Marchesa, fiind unul extrem de cunoscut și apreciat la Hollywood. Ea a fondat acest brand în anul 2004, chiar în același an în care a început să se întâlnească cu Harvey Weinstein.

Georgina Chapman și Harvey Weinstein s-au căsătorit în 2007, iar cei doi au împreună doi copii, India Pearl, în vârstă de 9 ani și Dashiell Max Robert, în vârstă de 6 ani.

Acum câteva zile, Harvey Weinstein a fost găsit vinovat de agresiune sexuală și viol. În anul 2017, fostul producător de film de la Hollywood a fost acuzat de cel puțin 8 femei de hărțuire și agresiune sexuală, iar în decursul anilor, numărul acestora a crescut. În decembrie 2019, el ajunsese la o înțelegere de 25 de milioane de dolari cu zeci de victime ale sale. Dacă înțelegerea ar fi fost acceptată de un judecător, Harvey nu ar fi trebuit să își recunoască faptele sau să plătească alte daune.

Citește și:
Harvey Weinstein a fost găsit vinovat de agresiune sexuală și viol

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people