Gabrielle din serialul „Xena, prințesa războinică” a împlinit 50 de ani. Cum arată astăzi actrița

Renee O’Connor, actrița din serialul „Xena, prințesa războinică”, s-a retras din lumina reflectoarelor, alegând să lucreze în ultimii ani ca producător sau regizor.

Gabrielle din serialul „Xena, prințesa războinică” a împlinit 50 de ani. Cum arată astăzi actrița

Dacă faci parte din generația Y, atunci cu siguranță îți aduci aminte de serialul „Xena, prințesa războinică”. Primul episod a fost lansat pe 4 septembrie 1995 și s-a bucurat de un real succes în întreaga lume. Cele șase sezoane ale serialului, presărate cu mitologie, arte marțiale și poveștile a două femei puternice ne-au ținut lipiți de micile ecrane timp de șase ani.

Lucy Lawless a rămas în atenția publicului și după ce filmările pentru faimosul serial s-au terminat. De-a lungul timpul aceasta a putut fi văzută în alte producții de televiziune, printre care „Two and a Half Men”, „CSI: Miami” și „Veronica Mars”.

În ceea ce privește viața personală a acesteia, actrița este căsătorită cu Robert Tapert, producătorul executiv al serialului „Xena, prințesa războinică” și are cu acesta doi copii. De asemenea, Lucy mai are o fată din primul său mariaj, cu Garth Lawless.

Însă, despre partenera sa din celebrul serial, Renee OConnor, nu se știu foarte multe lucruri. Renne a interpretat personajul Gabriellei, dar după acest rol a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. În ultimii ani a lucrat ca producător sau regizor pentru mai multe filme și a reușit chiar să își lanseze propria companie de producție. De asemenea, aceasta a mai putut fi văzută și în câteva piese de teatru.

Recent, Renee OConnor a împlinit 50 de ani. Pentru a marca evenimentul, actrița a postat pe contul său de Instagram un selfie, dar și un mesaj, în care mărturisește că este pregătită pentru noile aventuri pe care viața i le va aduce.

„Dacă așa arată 50 de ani în lumina razelor soarelui, accept și sunt gata pentru următoarea serie de aventuri”, a scris Renne.

Actrița a fost întotdeauna o prezență extrem de discretă, așa că nu se știu foarte multe detalii legate de viața sa personală. Se pare însă că aceasta este divorțată și are doi copii adolescenți.

Citește și:
Cum arată și ce mai face Katey Sagal, actrița care a jucat-o pe Peggy în „Familia Bundy'?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people