Gabriela Prisăcariu a dezvăluit ce prenume mai are Dani Oțil, la scurtă vreme după nuntă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Partenera prezentatorului TV a dezvăluit ce prenume special mai are acesta.

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit ce prenume mai are Dani Oțil, la scurtă vreme după nuntă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai. Cei doi vor deveni în curând părinți.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au surprins fanii și au ales să împărtășească și cu ei imagini de la eveniment. Gabriela a ales să poarte o rochie albă, lungă și a accesorizat această ținută cu o serie de bijuterii speciale, cum ar fi un inel masiv sub formă de fluture, în timp ce Dani a optat pentru un costum nude și o cămașă albă.

Detaliul care a atras atenția a fost dezvăluit chiar de Gabriela Prisăcariu. Ea a publicat o fotografie cu certificatul de căsătorie. Din imagine se poate vedea că pe Dani Oțil îl mai cheamă și Zeno, fiind un nume cu adevărat special, provenind de la numele regelui Zeus și care semnifică „dar de la Zeus”, iar tradus „dar de la Dumnezeu.” În ciuda faptului că Dani Oțil se află în atenția publicului de atâta vreme, abia acum s-a aflat ce prenume mai are acesta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut parte de o petrecere restrânsă la restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București. Printre invitați s-au numărat Răzvan Simion, chef Nicolai Tand, care a și gătit preparatele de la eveniment, Ramona Olaru, Florin Ristei și partenera lui, Naomi Hedman, Mihai Bobonete și soția lui, precum și nașii Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. În ceea ce privește atmosfera, la petrecere au cântat Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, precum și Diana Matei și Taraful Cleante.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Vidaicu (@iamroxanaionescu)

La începutul anului 2020, Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu, în timpul unei vacanțe pe care cei doi au petrecut-o în Mexic, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Gabriela Prisăcariu, fosta câștigătoare a show-ului Supermodels by Cătălin Botezatu, formează cu Dani Oțil unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună. La finalul lunii martie, Dani Oțil, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar şi al show-ului X Factor, a anunțat că el și partenera lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni pentru prima dată părinți.

Citește și:
Flavia Mihășan a născut pentru a doua oară

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people