#FreeBritney: Fanii cântăreței au protestat în fața tribunalului

Avocatul lui Britney Spears a declarat că artista se teme de tatăl său și că nu va mai cânta până când tutela pe care acesta o are asupra finanțelor ei nu va fi înlăturată.

#FreeBritney: Fanii cântăreței au protestat în fața tribunalului

În ultimii 12 ani, Britney Spears nu a fost în posesia averii sale, pentru că din 2008, cântăreața se află sub tutela tatălui său, care îi administrează finanțele. Aceasta nu a fost considerată destul de responsabilă de către instanță, așa că a fost pusă sub tutelă după mai multe căderi nervoase. La începutul anului, aceasta a fost prelungită și nici până în momentul de față nu a fost luată o decizie finală.

Ieri, în timpul unei audieri ce a avut loc în Los Angeles, avocatul lui Britney a declarat că artista se teme de tatăl său și că nu va mai cânta sau susține concerte până când James Britney nu va mai avea control asupra carierei sale. În acest moment, întreaga avere a cântăreței, ce este estimată la peste 60 de milioane de dolari, este administrată de James Spears, tatăl său. După audierea de ieri, judecătoarea care se ocupă se proces a afirmat că nu aprobă retragerea tutelei, însă că această decizie va fi rediscutată în viitor.

Această tutelă a creat controverse în rândul fanilor lui Britney Spears, care cred că vedeta este manipulată și au lansat mișcarea #FreeBritney.  Ieri, mai mulți fani au așteptat în fața tribunalului răspunsul judecătoarei Brenda Penny, în timp ce militau pentru libertatea lui Britney. „Dreptate pentru Britney”, „Suntem alături de tine, Britney”, fiind doar câteva dintre mesajele pe care aceștia i le-au transmis cântăreței.

Conform noilor documente prezentate ieri în timpul audierii, James Spears ar fi oferit suma de 309.000 de dolari companiei Tri Star Sports & Entertainment Group în 2019, fosta firma de management a artistei, fără ca Britney să fie anunțată.

Instituirea tutelei a venit după mai multe vizite la dezintoxicare și în spitale psihiatrice. Atunci s-a spus că aceasta este destul de ciudată, dat fiind faptul că Britney Spears este foarte tânără și are o carieră activă.

Citește și:
Fanii Selenei Gomez sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a artistei

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people