Fotografie inedită cu Prințesa Charlotte, publicată cu ocazia zilei sale de naștere

Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, este adorabilă în noua fotografie realizată cu ocazia împlinirii vârstei de 6 ani.

Fotografie inedită cu Prințesa Charlotte, publicată cu ocazia zilei sale de naștere

Prințesa Charlotte a împlinit 6 ani pe 2 mai, iar părinții săi, Prințul William și Kate Middleton, au împărtășit o nouă fotografie adorabilă cu ea. 

În fotografie o vedem pe Prințesa Charlotte purtând o rochie Rachel Riley cu imprimeu floral și având zâmbetul pe buze. Imaginea a fost realizată în acest weekend chiar de mama ei, Kate Middleton, la casa lor din Norfolk, înainte de aniversarea Prințesei Charlotte.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de British Vogue (@britishvogue)

Imaginea cu Prințesa Charlotte nu a fost făcută publică de către Ducii de Cambridge pe conturile lor de socializare, așa cum obișnuiesc să facă în fiecare an, ci aceasta a fost transmisă presei. Prințul William și Kate Middleton s-au alăturat boicotului din mediul online al cluburilor profesionale de fotbal din Anglia. Prin acest boicot, care se desfășoară până luni, 3 mai, se dorește ca platformele de social media să fie încurajate să ia măsuri mult mai ferme împotriva abuzurilor rasiste și sexiste existente în mediul online. Prințul William, care este președintele Asociației de Fotbal, și-a făcut publică decizia de a se alătura boicotului prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Fotografia cu Prințesa Charlotte a fost făcută publică la distanță de câteva zile de când Prințul William și Kate Middleton au sărbătorit 10 ani de la căsătorie. Cu această ocazie, cei doi au ales să își celebreze în fața lumii întregi aniversarea a 10 ani de la nuntă împărtășind două imagini romantice cu ei. Fotografiile au fost făcute la Kensington Palace, de către fotograful Chris Floyd.

De asemenea, Prințul William și Kate Middleton au publicat și un video inedit alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, care a aniversat recent trei ani, la doar câteva zile după ce străbunica lui, Regina Elisabeta a II-a, a aniversat 95 de ani.

Anul trecut, când Prințesa Charlotte a împlinit 5 ani, Ducele si Ducesa de Cambridge au împărtășit cu fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare mai multe imagini inedite cu aceasta, realizate de către Kate Middleton în timp ce familia regală britanică a ajutat la ambalarea și livrarea unor pachete cu alimente pensionarilor izolați.

Citește și:
Video inedit cu Ducii de Cambridge împreună cu cei 3 copii, publicat la aniversarea a 10 ani de căsătorie

Foto: Instagram Kensington Royal

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people