Fostul Principe Nicolae și Alina Binder vor deveni părinți

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, au anunțat că vor deveni pentru prima dată părinți.

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder vor deveni părinți

Fostul principe Nicolae și Alina Binder, soția lui, vor deveni pentru prima dată părinți. Anunțul a fost făcut astăzi chiar de acesta pe contul personal de Facebook. 

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, conform comunicatului de presă transmis de fostul principe Nicolae și Alina Binder.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, și Alina-Maria Binder s-au căsătorit religios pe 30 septembrie 2018 în Sinaia. Slujba a avut loc la biserica Sf. Ilie din Sinaia și a putut fi urmărită pe un ecran amplasat în fața bisericii. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2017, în Anglia.

El a cerut-o în căsătorie pe Alina Binder în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Cornwall, în 2017. „Alina este o persoană foarte specială pentru mine și îmi doresc ca împreună să pășim într-un nou și asumat capitol al vieții noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moștenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit impreună”, scria Nicolae Medforth-Mills la vremea respectivă pe Facebook.

Nicolae Medforth-Mills a primit titlul de principe în 2010, însă, în august 2015, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae. De asemenea, Regele Mihai I l-a exclus pe Nicolae din linia de succesiune la Coroana României. Motivul are legătură cu o controversă în care Nicolae a fost implicat, și anume o relație cu o tânără, Nicoleta Cîrjan, care a rămas însărcinată. Nicoleta Cîrjan susţinea că fetiţa pe care a născut-o în 2016 este fiica lui Nicolae. Trei ani mai târziu, acesta a recunoscut că este tatăl copilului, potrivit Libertatea. 

Citește și:
Kate Middleton este o mamă exemplară, iar aceasta este dovada

Foto: Pagina de Facebook Nicolae al României

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people