Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au devenit părinți. Ce nume au ales pentru fetița lor

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, au anunțat că au devenit pentru prima dată părinți.

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au devenit părinți. Ce nume au ales pentru fetița lor

„Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase”, a anunțat fostul Principe Nicolae prin intermediul unei declarații oficiale publicate pe contul lui Facebook.

„Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, a adăugat acesta.

Regele Mihai ,bunicul meu ,ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui.

La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil!

Publicată de Nicolae al Romaniei pe Duminică, 8 noiembrie 2020

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, și Alina-Maria Binder s-au căsătorit religios pe 30 septembrie 2018 în Sinaia. Slujba a avut loc la biserica Sf. Ilie din Sinaia și a putut fi urmărită pe un ecran amplasat în fața bisericii. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2017, în Anglia.

El a cerut-o în căsătorie pe Alina Binder în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Cornwall, în 2017. „Alina este o persoană foarte specială pentru mine și îmi doresc ca împreună să pășim într-un nou și asumat capitol al vieții noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moștenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit impreună”, scria Nicolae Medforth-Mills la vremea respectivă pe Facebook.

Nicolae Medforth-Mills a primit titlul de principe în 2010, însă, în august 2015, Regele Mihai a decis retragerea titlului principelui Nicolae. De asemenea, Regele Mihai I l-a exclus pe Nicolae din linia de succesiune la Coroana României. Motivul are legătură cu o controversă în care Nicolae a fost implicat, și anume o relație cu o tânără, Nicoleta Cîrjan, care a rămas însărcinată. Nicoleta Cîrjan susţinea că fetiţa pe care a născut-o în 2016 este fiica lui Nicolae. Trei ani mai târziu, acesta a recunoscut că este tatăl copilului, potrivit Libertatea.

Citește și:
Kate Middleton este o mamă exemplară, iar aceasta este dovada

Foto: Pagina de Facebook Nicolae al României

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people