A fost destinul lui Meghan Markle să facă parte din familia regală – iar un video cu ea la vârsta de 8 ani o dovedește

Meghan Markle ar fi putut să facă parte din familia regală încă de la 8 ani!

A fost destinul lui Meghan Markle să facă parte din familia regală – iar un video cu ea la vârsta de 8 ani o dovedește

Se pare că a fost întotdeauna destinul lui Meghan Markle să facă parte din familia regală! Dacă ești confuză și nu știi la ce ne referim, îți explicăm imediat…

Un video privat din anul 1990, realizat de părinții unei prietene din copilărie de-ale lui Markle, o arată pe Meghan, la vârsta de 8 ani, intrându-și perfect în rolul de regină, atunci când ea și prietenele sale, cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre ele, au pus în scenă piesa de teatru „Your Royal Highness' („Alteța Ta Regală').

De ziua prietenei sale, Ninaki Priddy, Meghan Markle a devenit regină pentru o zi, iar prietenele sale au devenit prințese, care trebuiau să se supună regulilor lui Meghan.

Inălțimea ta, nu este nimic de făcut pentru regat?', întreabă la un moment dat una dintre prințese.
„Ba da!', răspunde Meghan Markle în rolul de regină. „Prepară 900.000 de prăjiturele și croiește-mi o rochie frumoasă!'

Cine ar fi știut că cea care va deveni, pe data de 19 mai, când va avea loc nunta sa cu Prințul Harry, ducesă și membră oficială a Familiei Regale Britanice, a jucat deja rolul reginei în urmă cu 28 de ani? Purtând la un moment dat și o coroană strălucitoare aurie, Meghan, viitoarea actriță, își spune replicile impecabil, încercând chiar și un accent britanic!

Cu toate acestea, se pare că destinul lui Meghan Markle a fost cel care a adus-o, de la o simplă joacă de copii, la a fi soția Prințului Harry în foarte scurt timp și, implicit, ea însăși o persoană de viță regală!

Citeste si:
Meghan Markle îi va onora amintirea Prințesei Diana purtând un lucru extrem de special în ziua nunții sale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people