Florin Busuioc face declarații controversate despre COVID-19: „Virusul ăsta n-a apărut din neant. A fost creat”

Se pare că și Florin Busuioc se numără printre celebritățile din România care pun sub semnul întrebării existența noului coronavirus.

Florin Busuioc face declarații controversate despre COVID-19: "Virusul ăsta n-a apărut din neant. A fost creat"

Florin Busuioc, actor și prezentator al rubricii Meteo de la Pro Tv, a surprins miercuri dimineață, 16 decembrie, în direct, chiar înainte de a prezenta vremea la ora 7:20, cu o declarație extrem de controversată legată de apariția noului coronavirus.

În timpul jurnalului de știri de dimineață prezentat de Mihai Dedu și Andreea Marinescu, Florin Busuioc a comentat în direct o știre prezentată anterior de colegii lui despre protestele de la Kiev, fiind astfel ocazia de a-și expune părerea personală cu privire la pandemia de coronavirus.

„Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii… e altă treabă. Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”, a spus Florin Busuioc, deși cei doi prezentatori au încercat să-l distragă de la expunerea acestei opinii.

Florin Busuioc şi-a oprit discursul pe această temă doar după ce a întrebat dacă e adevărat că Ministerul Educaţiei a anunţat că încep şcolile la 15 ianuarie, că aşa ar fi auzit la TV, iar „ce se spune la TV, aşa e”. Mihai Dedu i-a răspuns precizând că nu a auzit o astfel de ştire, scrie adevarul.ro.

Florin Busuioc nu este singurul care are păreri controversate despre pandemia de coronavirus, cel mai bun exemplu fiind cel al lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf.

Invitat în cadrul unei emisiuni online moderată de Mădălin Ionescu, Dan Bittman a făcut mai multe declarații controversate, una dintre ele fiind legată de celebra prezentatoare TV Andreea Esca, despre care solistul Holograf crede că și-a înscenat boala COVID-19.

S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem„, a declarat Dan Bittman.

Dan Bittman a fost invitat și într-o emisiune live, moderată de Cristi Brancu pe pagina sa de Facebook și a vorbit despre ce părere are cu privire la modul în care autoritățile din România gestionează criza de COVID-19.

Este genial cine a inventat acest virus şi l-a aruncat pe piaţă. Eu aş fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reţinere faţă de aceste ştiri alarmante. Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu aşa cu degetul, pentru că suntem egali. Am stat în primele luni în casă. 80.000 de români au plecat la sparanghel. Nu poţi să sfidezi poporul şi să ai pretenţia ca poporul să te asculte. Dacă o să mă calce într-o zi o maşină, să ştii de ce m-a călcat, am deranjat prea mult. Nu mă mai luaţi de prost! Noi trăim într-o frică permanentă”, a precizat Bittman.

Citește și:
6 pași de urmat dacă ai simptome de Covid-19

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people