Fiul lui Ștefan Bănică a moștenit pasiunea pentru teatru a tatălui și bunicului său

Radu Ștefan Bănică calcă pe urmele celebrului său tată, Ștefan Bănică, și joacă într-o piesă alături de Emilia Popescu, Mirela Zeța, Dan Rădulescu și Angel Popescu.

Fiul lui Ștefan Bănică a moștenit pasiunea pentru teatru a tatălui și bunicului său

Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 16 ani, face parte din distribuția piesei de teatru „Totul în grădină”, care se joacă la Teatrul de Comedie din București, în regia lui Victor Ioan Frunză.


Radu Ștefan Bănică interpretează rolul lui Roger, fiul unui cuplu interpretat de actorii Mirela Zeța și Dan Rădulescu. Acest rol este interpretat alternativ de Radu Ștefan Bănică și de Matei Constantin, fiul actorului Mihai Constantin. Acesta din urmă are deja 18 ani și se pregătește să dea la UNATC. Ca și Radu, Matei este a treia generație de actori, după tatăl și bunicul lui, George Constantin.

Așa cum probabil deja știi, Ștefan Bănică și Mihai Constantin au fost colegi și buni prieteni și au jucat împreună în seria „Liceenii”.

Un lucru interesant îl constituie faptul că piesa „Totul în grădină” este interzisă copiilor sub 16 ani, vârstă pe care o are și Radu Ștefan Bănică.

Citește și:
Andreea Marin a vorbit, în premieră, despre noul bărbat din viața ei, în cadrul unei emisiuni televizate

Foto: Instagram, Teatrul de Comedie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people