Fiul lui Britney Spears vorbește despre viața privată a mamei sale

Jayden Federline, fiul cel mic pe care Britney Spears îl are cu fostul ei soț, Kevin Federline, a răspuns printr-un live pe Instagram la mai multe întrebări despre viața personală a celebrei sale mame.

Fiul lui Britney Spears vorbește despre viața privată a mamei sale

Încă din 1999, de la debutul său în muzică, Britney Spears a fost în atenția publicului, devenind un simbol al culturii pop. Potrivit fiului ei, cariera lui Britney s-ar apropia de sfârșit.

Jayden Federline, fiul cel mic pe care artista îl are cu fostul ei soț, Kevin Federline, a făcut un live pe Instagram unde a primit mai multe întrebări legate de viața mamei sale. Jayden a vrut sa fie sincer cu cei care îi urmăresc activitatea în online, așa că nu a ezitat să le răspundă.

Întrebat dacă Britney Spears înregistrează piese noi și dacă fanii vor afla curând la ce lucrează artista, având în vedere că ultimul ei album, Glory, a debutat în urmă cu patru ani, Jayden a recunoscut că mama lui nu a mai fost în studio de mult timp.

„De fapt, nu am văzut-o lucrând prea mult la muzică”, le-a spus tânărul de 12 ani fanilor. Se pare că acesta și-ar fi întrebat mama ce se întâmplă în cariera ei muzicală, moment în care Britney i-ar fi răspuns că se gândește să renunțe.

Jayden a vorbit și despre viața personală a mamei sale, povestind despre tensiunea care persistă în familia Spears-Federline. Fanii au fost curioși să afle și ce fel de relație are tânărul cu bunicul său, Jamie Spears. Reacția lui Jayden și modul în care și-a numit bunicul „un mare idiot” vin în urma scandalului de anul trecut, când Jamie a renunțat să-i mai fie custode fiicei lui, după 10 ani. 

Acesta și-a încetat atribuțiile după ce Kevin Federline a depus o plângere la poliție susținând că bărbatul în vârstă de 67 de ani l-a rănit fizic pe Sean, cel de-al doilea nepot al său.

După ce a vorbit despre relația lui Britney cu modelul Sam Asgheri și despre cum nu și-a format încă o părere în ceea ce privește fenomenul #FreeBritney, Jayden a promis că va mai face curând un live pe Instagram dacă va reuși să strângă 5000 de followers. La scurt timp după sesiunea de întrebări și răspunsuri live, toate postările lui Jayden au fost șterse, iar contul a devenit privat.

Citește și:
Katy Perry a anunțat că este însărcinată într-un mod inedit

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people