Fiul lui Ben Affleck s-a jucat cu copiii familiei regale

Fiul lui Ben Affleck s-a jucat cu copiii familiei regale intamplator, el mergand la acelasi parc de joaca ca Printul George si Printesa Charlotte.

Fiul lui Ben Affleck s-a jucat cu copiii familiei regale

Aflat in Marea Britanie pentru filmarile tatalui sau, fiul lui Ben Affleck s-a jucat cu copiii familiei regale. Actorul a declarat pentru o emisiune ca in ciuda faptului ca au vizitat castelul Windsor, Turnul Londrei si Palatul Buckingham, ei nu au intalnit niciun membru al familiei regale.

In schimb, intr-o zi ploioasa Ben a vrut sa-l duca pe Samuel, fiul in varsta de 4 ani intr-un parc de joaca acoperit si acolo a fost uimit de securitate: ,,cred ca am fost ultima persoana care si-a dat seama ca acolo sunt si Printul George si Printesa Charlotte si ca acestia se joaca cu copilul meu.'

Citeste si:
Jennifer Garner vorbeste despre statusul real al relatiei cu Ben Affleck

Se pare ca fiul lui Ben Affleck si al lui Jennifer Garner a si racit, actorul glumind spunand ca acesta a capatat o ,,raceala regala'.

Intalnirea a avut loc in urma cu mai mut timp, atunci cand Jennifer alaturi de copii a venit la Londra pentru a fi aproape de actor, care filma atunci pentru filmul ,,Justice League”.

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people