Fiul Evei Longoria a fost starul prezentării L’Oréal Paris Le Défilé

Prezentarea L'Oréal Paris Le Défilé a fost momentul în care cele mai importante modele și actrițe de la Hollywood au defilat în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, însă starul absolut a fost fiul Evei Longoria, Santiago. Fiul Evei Longoria, Santiago, a fost în centru

Sâmbătă, în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, a avut loc L’Oréal Paris Le Défilé, prezentare în care a defilat și Eva Longoria. Alături de ea și-a făcut debutul pe podium și fiul ei, Santiago Enrique Baston, acesta fiind ținut în brațe de Eva după terminarea prezentării.

Astfel, la numai un an și 3 luni, Santiago a devenit starul prezentării care a reunit cele mai cunoscute modele și actrițe de la Hollywood.

Eva Longoria și soțul ei, Jose Antonio Baston, au devenit părinți în 2018, în luna iunie, iar prima imagine cu fiul lor a apărut în revista Hola!USA. Actrița postează des imagini cu Santiago spre bucuria fanilor, care apreciază întotdeauna apariția acestuia.

Eva Longoria și fiul ei au defilat alături de nume celebre precum Amber Heard, Helen Mirren, Camila Cabello, Doutzen Kroes, Andie MacDowel și Cheryl Cole.

Citește și:
Eva Longoria, mesaj emoționant de ziua fiului ei

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people