Fiul Annei Wintour prezintă simptome ale infectării cu coronavirus

Charles Shaffer, fiul Annei Wintour, prezintă simptome ale infectării cu coronavirus după ce s-a aflat în prima linie într-un spital din New York pentru a lupta în vederea combaterii pandemiei de coronavirus.

Fiul Annei Wintour prezintă simptome ale infectării cu coronavirus

Celebrul redactor sef al Vogue USA a declarat recent pe contul de Instagram al publicației că fiul său de 35 de ani și tată a doi copii este „destul de bolnav” și se află acum în carantină acasă. „Fiul meu este cadru medical. În acest moment este destul de bolnav și se află acasă în carantină. Dar, după ce se va însănătoși, se va întoarce la spitalul unde lucrează. Sunt foarte mândră de el și de toți care lucrează în sistemul de sănătate, ambulanțieri, asistente și doctori care luptă să împiedice răspândirea virusului și să salveze vieți.”

Charles Shaffer este rezident la spitalul Weill Cornell din New York, epicentrul SUA al răspândirii virusului. În acest moment sunt peste 72.000 cazuri de infecții cu coronavirus în New York și mai mult de 3.400 de persoane au murit acolo din cauza Covid-19.

Wintour a dezvăluit veștile despre îmbolnăvirea fiului său la scurt timp după ce a îndemnat într-o declarație pe toată lumea să respecte regulile de izolare și să poarte măști când se află în afara casei, subliinind că este unul dintre cei mai importanți pași pentru a încetini răspândirea virusului. „Sper că ați aflat cu toții cum se simte purtarea unei măști atunci când ieșiți. După cum am aflat de la autoritățile în domeniu, este una dintre cele mai importante măsuri pe care trebuie să le luăm pentru a încetini răspândirea virusului. Dacă nu aveți o mască, acoperiți-vă cu ce aveți la îndemână. Vă rog urmați aceste indicații, este extrem de important.”

În video-ul postat pe social media, Wintour a subliniat că „provocările cu care ne confruntăm sunt profunde”, dar a insistat de asemenea și asupra faptului că societatea poate depăși acestă criză și efectele sale făcând mici gesturi precum respectarea distanțării sociale și chiar și donații pentru a-i ajuta pe cei afectați.

Clipul a fost postat pentru a atrage atenția asupra „A Common Thread”, un fond ce a pornit ca o colaborare între Vogue și CFDA menit să acorde ajutor financiar americanilor care lucrează în industria modei. Wintour nu a oferit alte informații despre simptomele fiului său și nu a dezvăluit când s-ar fi îmbolnăvit acesta.

Citește și:
Pink vorbește despre starea ei de sănătate și a fiului ei, după ce s-au infectat cu coronavirus

Text: Daria Georgescu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people