Fiicele lui Steve Jobs și Bill Gates, rivale, însă nu în lumea tehnologiei

Eve Jobs, fiica lui Steve Jobs, și Jennifer Gates, fiica lui Bill Gates, sunt rivale, însă domeniul în care concurează nu are legătură cu tehnologia.

Fiicele lui Steve Jobs și Bill Gates, rivale, însă nu în lumea tehnologiei

Eve Jobs și Jennifer Gates sunt rivale, însă lumea în care concurează nu este legată de cea în care au avut succes părinții lor.

Atât Eve, cât și Jennifer Gates studiază la Stanford, însă acesta nu este singurul lucru pe care ele îl au în comun. Amândouă practică echitația și sunt foarte bune în ceea ce fac.

Deși Steve Job și Bill Gates erau rivale declarați, cele două concurează din când în când.

Atât Jennifer Gates, în vârstă de 21 de ani, cât și Eve Jobs, în vârstă de 19, au început să facă cursuri de echitație de la o vârstă fragedă. Fiica lui Gates a început de la vârsta de 6 ani ani, în timp ce Eve a iubit călăria de mică, ea crescând în Palo Alto, California.

Cele două au proprietăți alăturate în Wellington, Florida, orașul considerat capitala lumii ecvestre. Potrivit The Miami Herald, Bill Gates a plătit 37 de milioane de dolari pentru a cumpăra mai multe proprietăți acolo, în timp ce Laurene, mama lui Eve a cumpărat o ferma cu 15 milioane de dolari.

Jennifer și Eve s-au confruntat față în față în octombrie 2015 și aprilie 2016. Cele două au și alți adversari celebri. Printre cele care le fac concurență se numără fiica lui Bruce Springsteen, fiica lui Tom Selleck și fiica lui Steven Spielberg, acestea fiind la fel de bune.

În topul săriturilor, Jennifer Gates ocupă locul 19, în timp ce Eve se află pe locul 23.

Cele două au avut perioade dificile în carieră, însă acum încearcă să creeze un echilibru. Eve a declarat că a reușit să găsească o modalitate prin care să le poată face pe toate: „Mi-a luat mult să îmi dau seama cum să am timp pentru prieteni, școală, echitație, dar de-a lungul anilor mi-am dat seama că cea mai bună metodă este să mă gândesc la ce este mai important pentru mine.”, a declarat într-un interviu pentru Upper Echelon Academy în 2016.

Citește și:
Fiica lui Steve Jobs este noul star de pe Instagram

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people