Fiicele lui Demi Moore vorbesc despre dependența de droguri a mamei lor și dezvăluirile făcute în cartea sa

Demi Moore a făcut mai multe dezvăluiri în cartea sa, "Inside Out", atât despre dependența de substanțe interzise, cât și despre relația cu foștii soți. De data aceasta, fiicele ei au făcut mai multe precizări cu privire la destăinurile făcute de mama lor.

Fiicele lui Demi Moore vorbesc despre dependența de droguri a mamei lor și dezvăluirile făcute în cartea sa

În urmă cu două luni, Demi Moore și-a lansat cartea „Inside Out”, în care scoate la lumină detalii neștiute din viața ei profesională și personală. Ea a vorbit și despre experiențele pe care le-a avut în căsnicia cu Ashton Kutcher, precum faptul că el a înșelat-o de două ori și că a suferit un avort spontan. 

Recent, fiicele ei, Rumer, Tallulah Belle și Scout LaRue au vorbit în cadrul emisiunii „Red Table Talk” despre momentele în care mama lor, Demi Moore, nu se simțea bine și era sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului. „Îmi amintesc faptul că era o stare de anxietate în interiorul meu atunci când vedeam că ochii ei se închid puțin câte puțin pe măsură ce vorbea. Sau cum își arăta afecțiunea față de mine mult mai mult atunci când nu era sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor”, a declarat fiica ei, Tallulah.

De asemenea, a mai adăugat faptul că: „A fost foarte ciudat și existau mai multe momente în care m-aș fi putut supăra. Îmi amintesc că eram foarte supărată și am tratat-o precum un copil și i-am vorbit în același mod. În acele momente nu era mama care ne-a crescut.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Demi Moore a început să se confrunte cu dependența de droguri și alcool în urmă cu douăzeci de ani, când a început să consume cocaină pentru a face față presiunii. Ea a fost și la o clinică de dezintoxicare la sfatul producătorului de film Joel Schumacher, în anul 1985, însă ea a recidivat la vârsta de 40 de ani. După acest episod, fiicele sale nu au mai vrut să vorbească cu ea.

Fiica lui Demi Moore, Rumer, a vorbit în cadrul show-ului „The Talk” despre faptul că acum este mândră de ea și că ar trebui să fie un exemplu pentru restul femeilor care au trecut prin episoade similare cu ale mamei ei: „Sunt mândră de faptul că-și arată latura vulnerabilă și cred că multe femei au urmărit-o, la fel cum am făcut-o și noi, fiicele ei. Ea a devenit mult mai puternică. Cred că ceea ce respect cel mai mult la ea este faptul că niciodată nu a fost o victimă în poveștile ei. Își asumă responsabilitatea și este perspectiva ei, povestea ei și este prima care afirmă acest lucru,” a declarat fiica ei, Rumer.

Citește și:
Ashton Kutcher și Mila Kunis, primele reacții după afirmațiile făcute de Demi Moore în cartea sa

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video