Fiica Serenei Williams a debutat pe catwalk la New York Fashion Week

Serena Williams și-a prezentat colecția vestimentară care îi poartă numele în cadrul New York Fashion Week.

Fiica Serenei Williams a debutat pe catwalk la New York Fashion Week

Unul dintre cele mai așteptate evenimente de modă din cadrul New York Fashion Week a fost cu siguranță prezentarea colecției vestimentare a celebrei Serena Williams. La prezentare au asistat numeroase celebrități printre care Kim Kardashian, Anna Wintour, Tarana Burke, Ashley Graham, Gayle King, LaLa Anthony, dar și Alexis Ohanian, soțul Serenei.

Așa cum se obișnuiește, Serena a pășit pe catwalk la finalul prezentării de modă și a avut alături de ea un invitat foarte special. Este vorba de fiica ei în vârstă de 2 ani, Olympia, care a părut ușor intimidată de postura inedită, dar și de aplauzele celor din sală.

Serena Williams știe cât de importantă este o ținută cu personalitate și vrea să transmită acest lucru și prin brand-ul de piese vestimentare care îi poartă numele.

Serena Williams a împărtășit recent cu fanii care o urmăresc pe Instagram un video în care apare alături de alte șase femei, toate purtând același model de rochie, numit Twist Front Dress. „Am creat rochia Twist Front pentru toate femeile și pentru toate tipurile de corp”, povestește Serena Williams în descrierea clipului.

„Nu există două persoane în această lume care să arate la fel”, mai spune Serena la începutul clipului. „Suntem toți oameni diferiți, avem personalități diferite, avem trăsături diferite. Toți arătăm diferit și trebuie să ne punem în evidență personalitățile”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Și femeile care apar în clip alături de Williams au povestit despre cum se simt purtând rochia creată de celebra jucătoare de tenis. „Am forme, dar mă simt încrezătoare în formele mele”, spune una dintre ele.

Rochia creată de Serena Williams este disponibilă în mai multe mărimi, de la XS la 3XL, și poate fi achiziționată de pe serenawilliams.com la prețul de 120 de dolari.

Citește și:
O nouă controversă în jurul lui Kim Kardashian și a fiicei sale, North West

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people