Fiica Prințului Albert de Monaco, diagnosticată pozitiv cu coronavirus

Jazmin Grimaldi, fiica Prințului Albert de Monaco, a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus.

Fiica Prințului Albert de Monaco, diagnosticată pozitiv cu coronavirus

Jazmin Grimaldi, fiica Prințului Albert de Monaco, a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus, ea anunțând diagnosticul printr-un mesaj video postat pe contul ei de Instagram.

Jazmin Grimaldi, în vârstă de 28 de ani, este fiica pe care Prințul Albert de Monaco o are din relația de numai trei săptămâni cu Tamara Rotolo și nu are titluri nobiliare, ea fiind născută în afara unei căsătorii oficiale.

„M-am resemnat cu această veste”, își începe Jazmin mesajul. „Am primit azi telefon de la spital, unde mi-am făcut testul pentru COVID-19… și am fost diagnosticată pozitiv. Nu a fost neapărat un șoc pentru mine deoarece în ultima săptămână am avut simptome de COVID-19. Am fost foarte atentă. Am luat distanțarea socială în serios. Ies din casă numai pentru cumpărături și întotdeauna port mască și îmi dezinfectez mâinile și tot ce ating. Sper că pot ajuta măcar o singură persoană azi cu această mărturie deoarece în ultima săptămână am fost chiar foarte bolnavă”.

Vorbind despre simptomele pe care le-a avut, Jazmin, care în prezent locuiește în New York, a precizat: „Am început să simt puțin disconfort în gât și nu mă simțeam 100% într-o stare bună. Au urmat apoi febra și frisoanele. Am avut febră tot timpul în ultimele trei sau patru zile. Am încercat să mă odihnesc cât am putut de mult. Nu mi-am pierdut simțul mirosului sau al gustului, însă apetitul meu era mai scăzut decât în mod normal. Au început apoi să apară și migrenele. Am încercat să dorm însă este cumplit și epuizant”.

Fiica Prințului Albert de Monaco i-a îndemnat pe cei care o urmăresc pe Instagram să ia în serios acest virus: „Nu crezi că ți se poate întâmpla ție și eu chiar am fost foate prudentă. Nu știm multe despre acest virus și chiar dacă ești tânăr și suficient de puternic pentru a lupta cu acest virus, nu doresc nimănui să treacă prin asta. Nu știm cum corpurile noastre vor reacționa la acest virus. Am vrut doar să împărtășesc povestea mea cu voi ca să pot lansa un semn de alarmă. Sunt aici pentru oricine are întrebări”.

Tânăra a mai precizat că unii dintre prietenii ei au decedat din cauza infecției cu coronavirus. „Virusul acesta nu face discriminări. Am pierdut prieteni buni în fața acestui virus, au existat multe pierderi în acest an și este foarte dificil. Toți suntem ființe umane. Știu că mulți dintre noi vom lua acest virus. Este îngrozitor și vreau ca toată lumea, în special în America, să considere această amenințare ca pe una serioasă. Va continua dacă nu luăm acum măsuri. Nu este ceva politic, este despre sănătatea noastră”.

 

View this post on Instagram

 

My hope is to help at least one person with this video 🙏🏻. #wearamask #staysafe #pandemic #covid19

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi) on

Pe 19 martie, tatăl ei, Prințul Albert de Monaco, a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus, anunțul fiind făcut de către reprezentanții de la palatul său regal, el devenind primul membru al unei familii regale și șef de stat diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

Chiar fiica lui, Jazmin Grimaldi, a anunțat la începutul lunii aprilie pe contul său de Instagram că Prințul Albert de Monaco este acum sănătos, postând imagini cu acesta, în fața Palatului regal din Monaco.

Citește și:
Cine este Kathy Jacobs, modelul în vârstă de 56 de ani care a pozat în costum de baie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people