Fiica lui Beyoncé, Blue Ivy, apare alături de artistă în videoclipul piesei „Spirit”, de pe coloana sonoră a filmului „The Lion King”

Beyoncé a debutat noua piesă realizată pentru film săptămâna trecută, după ce a apărut pe covorul roșu al premierei „The Lion King" alături de fiica ei, Blue Ivy.

Fiica lui Beyoncé, Blue Ivy, apare alături de artistă în videoclipul piesei „Spirit", de pe coloana sonoră a filmului „The Lion King"

Ieri, Beyoncé a lansat videoclipul piesei Spirit, de pe coloana sonoră a filmului The Lion King. Imaginile impresionante descriu frumusețea unor locuri sălbatice, și o vedem pe Beyoncé dansând în deșert sau stând în fața unei cascade, alături de dansatorii ei. Iar apoi, la apus, stelele cad peste un copac, dezvăluind în zare muntele falnic. De asemenea, în video întâlnim și secvențe din film, câteva chiar și cu Nala, personajul a cărei voce este dublată de Beyoncé.

Deși vizualul bogat era capabil să mențină atenția privitorilor, cea mai memorabilă parte (probabil) este cea din început, când Blue Ivy i se alătură mamei sale. În mai puțin de un minut, în timp ce artista stă în mijlocul deșertului, camera ne-o arată pe Blue, în vârstă de șapte ani, care poartă o rochie roz, identică cu cea a mamei sale.

Nu este prima dată când Blue apare alături de mama ei la premiera unei film așteptat de întreaga planetă. Blue și Beyoncé au avut o apariție remarcabilă la Dolby Theater din Los Angeles săptămâna trecută, purtând costume aproape identice, create de Alexander McQueen. Asemenea mamei sale, Blue a avut părul împletit în codițe, însă a adăugat două mini-cocuri în vârful capului, învelite în diamante.

Mult așteptatul film The Lion King va debuta în cinematografe pe 19 iulie.

Citește și:
Declarațiile categorice ale lui Kim Cattrall îi vor întrista pe fanii Sex and The City

Foto: Youtube, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people