Fiica Christinei Aguilera a însoțit-o pe scenă pentru un moment emoționant

Christina Aguilera a avut un invitat special pe scenă, fiica ei, iar momentul a fost unul emoționant pentru toți cei prezenți la concert.

Fiica Christinei Aguilera a însoțit-o pe scenă pentru un moment emoționant

Christina Aguilera se află în turneu și, în cadrul concertului de la Peabody Opera House, fiica ei, Summer Rain, a însoțit-o pe scenă în timpul melodiei „Beautiful”

În timp ce vedeta se descurcă perfect să cânte pe scenă în fața a sute de oameni, fiica ei s-a emoționant. „Summer îmi cere să urce pe scenă în fiecare seară. Apoi se emoționează… dar iubește asta… învață totul devreme…”, a scris Christina în descrierea video-ului cu momentul special.

Câștigătoarea a cinci premii Grammy a încercat să o încurajeze cât mai mult pe fiica sa, ținând-o aproape de ea. Totodată, artista a invitat publicul să cânte.

„Frumos, Sum! Auzi asta?” i-a spus fiicei sale. „Aw, vă iubesc!”, a zis Aguilera publicului. Dialogul cu fiica sa a continuat pe scenă, artista spunându-i lui Summer că melodia aceasta este mai mare decât ea: „Summer, asta a fost cu mult înainte să te naști tu. Mami purta Chucks (teniși, n.r.).”

Christina Aguilera are și un fiu, Max, în vârstă de 10 ani. Artista a recunoscut că nu a fost întotdeauna ușor în turneul Liberation, ea explicând situația cu cei doi copii.

„În seara asta nu a fost ușor să ajung aici”, a spus, potrivit People, Aguilera luna trecută în timpul unui concert în New York. „Summer nu a fost deloc fericită cu show-ul de azi, dar în sfârșit a mers în pat. Fiica mea de 4 ani vrea să cobor de pe scenă să petrec mai mult timp cu ea, în timp ce fiul mai mare spune: ‘Pot să mă duc acasă să mă joc Fornite?'”

Din fericire pentru Summer, fiica artistei, turneul Liberation se va încheia pe 13 noiembrie, iar Christina Aguilera va putea să petreacă mai mult timp cu cei doi copii.

Citește și:
Cat de draguti sunt cei doi copii ai cantaretei Christina Aguilera

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people