Fiica Annei Wintour, Bee Shaffer, s-a căsătorit, iar rochia ei de mireasă este superbă

Bee Shaffer, fiica Annei Wintour (redactorul-șef Vogue), s-a căsătorit cu fiul regretatei Franca Sozzani (fostul editor Vogue Italia), Francesco Carrozzini.

Fiica Annei Wintour, Bee Shaffer, s-a căsătorit, iar rochia ei de mireasă este superbă

Anna Wintour, redactorul șef Vogue US, și Franca Sozzani, fostul redactor șef Vogue Italia, care a decedat în decembrie 2016, erau foarte bune prietene. Acum, copiii lor s-au căsătorit, făcând din lumea fashion Vogue o mare familie.

După o nuntă în cerc restrâns care a avut loc în Long Island, Bee Shaffer și Francesco Carrozzini au avut și o a doua ceremonie care s-a desfășurat în Portofino, Italia. Imaginea care a apărut pe Instagram îi prezintă pe cei doi ieșind din biserică. Francesco poartă un costum navy blue, în timp ce Bee arată superb într-o rochie albă de dantelă, având pe cap un voal tot din dantelă.

Carrozzini a cerut-o în căsătorie pe Bee în martie 2017 și în luna mai a aceluiași an, Shaffer a participat la Gala Met oferind tuturor ocazia de a-i admira inelul de logodnă. Potrivit mai multor surse, relația celor doi a început în toamna lui 2016 când Shaffer a participat la vizionarea documentarului Franca: Chaos & Creation, creat de Carrozzini despre mama lui.

Fiica Annei Wintour este unul dintre producătorii show-ului „Late Night with Seth Meyers', în timp ce Francesco Carrozzini este regizor de film și fotograf și a lucrat cu numeroase celebrități precum Beyonce sau Nicki Minaj, dar a conceput și filme de modă pentru Roberto Cavalli, Ermenegildo Zegna sau Salvatore Ferragamo.

Citește și:
Anna Wintour părăsește Vogue?

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people