Fiica Angelinei Jolie, Zahara Jolie-Pitt, are o pasiune inedită

Angelina Jolie este o mamă extrem de mândră și implicată în educația copiilor săi, iar acum fiica ei, Zahara, i-a făcut o surpriză extrem de plăcută.

Fiica Angelinei Jolie, Zahara Jolie-Pitt, are o pasiune inedită

Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, Zahara, în vârstă de 14 ani, are o pasiune total neașteptată față de cariera părinților ei. Mai exact, Zahara a lansat o colecție de bijuterii în colaborare cu bijuterierul Robert Procop la Los Angeles, chiar la premiera filmului Disney Maleficent: Mistress of Evil.

Angelina Jolie a fost însoțită la premiera filmului de către copiii ei, Zahara, Pax, Shiloh, Vivienne și Knox. Singurul care a lipsit a fost Maddox, deoarece el a început facultatea în Coreea de Sud.

Zahara a purtat la premiera filmului o rochie neagră din satin, la care a accesorizat o pereche de cercei, un inel și o brățară din propria sa colecție. Colecția ei va putea fi disponibilă la Saks Fifth Avenue începând cu luna noiembrie.

„Toate câștigurile de pe urma colecției vor fi direcționate către casa de adăposturi Ruth Shelthers, care adăpostește femei și copii care au fost victimele violenței domestice,” conform unui comunicat de presă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Go mom! Angelina Jolies squad cheered her on at last nights @disneymaleficent premiere — and they all wore coordinating outfits. 🖤

O postare distribuită de instylemagazine (@instylemagazine) pe

În anul 2011, Angelina a contribuit și ea la crearea unei colecții de bijuterii, care s-a numit „Style of Jolie”, alături de bijutierul Robert Procop. Ea a ales atunci drept piatră prețioasă citrinul, un model de quartz galben, la fel cum a ales și Zahara.

La câteva zile după ce Zahara a însoțit-o pe mama ei pe covorul roșu, ea a fost din nou prezentă, de data asta la premiera de la Roma a filmului Maleficent: Mistress of Evil.

Recent, Angelina Jolie a vorbit despre cât de mândră este de copiii ei și cum, datorită lor, a putut trece peste momentele grele din viață. „Este minunat să am parte de sprijinul lor. Ei sunt prietenii mei. Poate că totul are legătură cu vârsta de 20 de ani și că îți dorești să te întorci la acea persoană de atunci. Copiii au zece ani. Fiul meu este aproape de acea vârstă și toate lucrurile pe care le iubesc le văd acum în ei și mă ajută pe mine să revin la identitatea pe care o aveam.”

Citește și:
Angelina Jolie „s-a simțit obligată' să se mărite cu Brad Pitt și nu mai vrea să se căsătorească vreodată

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people