Fetele lui Beyonce apar alături de ea în videoclipul piesei Brown Skin Girl

Beyonce apare jucându-se cu Blue Ivy sau ținând-o în brațe pe micuța Rumi, în noul său videoclip.

Fetele lui Beyonce apar alături de ea în videoclipul piesei Brown Skin Girl

Chiar la începutul noului videoclip al piesei Brown Skin Girl, cântăreața ne-a oferit un moment emoționant în care se joacă alături de fiica sa, Blue Ivy, în vârstă de 8 ani – un gest pe cât de simplu, pe atât de profund, dezvăluind legătura indestructibilă între două femei de culoare.

Deși melodia face parte din albumul vizual al lui Beyonce, Black Is King, aceasta a lansat videoclipul pe 24 august, cu intenția de a promova frumusețea unică a tuturor femeilor de culoare chiar în miezul protestelor #BlackLivesMatter.

În producția regizată de Jenn Nkiru, Beyonce apare ținând-o strâns la piept și pe fiica sa de 3 ani, Rumi, iar Kelly Rowland, Lupita Nyong’o sau Naomi Campbell apar și ele în scene frumos realizate – de altfel, și îmbrăcămintea este una extrem de pretențioasă, majoritatea femeilor din videoclip purtând rochii de prințese.

„A fost atât de important pentru mine ca în Brown Skin Girl să aducem toate nuanțele de maro”, a declarat vedeta într-un scurt interviu cu Good Morning America. „Am vrut ca fiecare personaj să fie filmat într-o lumină excelentă… Era important că suntem toate împreună și că ne cinstim una pe cealaltă.”

Cântecul este, într-adevăr, unul în cinstea femeilor de culoare, cu versuri care le încurajează pe acestea să își iubească pielea, trăsăturile și cultura și să nu se lase niciodată învinse de prejudecățile societății.

Blue Ivy nu doar că joacă rolul unei prințese adorabile, dar vocea ei se aude de asemenea și în melodie, alături de Saint Jhn și Wizkid – pentru a doua oară, după ce fiica lui și a lui Jay-Z a mai cântat și în piesa Glory a tatălui său, din 2012.

Pentru talentul ei, Blue a câștiat primul său premiu BET anul acesta, pentru cel mai bun „nou artist soul și/sau R&B tradițional.”

Recent, familia Carter a fost văzută într-o croazieră în jurul orașului Hampton, unde i-au luat cu ei și pe Blue Ivy și pe cei doi gemeni, Rumi și Sir, dar și pe mama artistei, Tina Knowles-Lawson. Câteva zile mai târziu, Beyonce a ieșit și prin New York, aproape de nerecunoscut din cauza hanoracului, măștii și ochelarilor de soare – un lucru extrem de rar pentru cântăreață, care de obicei nu iese prea mult în public.

Citește și:
Melania Trump este ironizată din nou pentru felul în care a renovat grădina de la Casa Albă

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people