Femeile vor purta negru la Premiile Globurile de Aur 2018, iar motivul este unul important

Anul 2017 (de fapt, ultimul secol) a fost destul de dificil pentru femeile din industria Hollywood-ului. Actritele si producatorii au reusit, cu curaj, sa impartaseasca povestile lor de viata in care au fost victime ale unor agresiuni sexuale, iar acum, femeile vor sa isi uneasca fortele la Premiile Globurile de Aur 2018.

Femeile vor purta negru la Premiile Globurile de Aur 2018, iar motivul este unul important

Conform Us Weekly, femeile vor purta negru la acest eveniment in scopul protestarii impotriva abuzurilor sexuale si hartuirii femeilor. Aceasta idee a pornit de la un grup mic de actrite care purtau negru in spirit de solidaritate. Ideea s-a auzit din ce in ce mai departe, lista sustinatoarelor devenind din ce in ce mai mare.

Aceasta miscare se raspandeste foarte repede, majoritatea femeilor nominalizate si a celprlalte invitate vor participa. Toti stilistii care realizasera fitting-ul pentru Globes pentru clientii lor, sunt acum nevoiti sa il schimbe , a marturisit o sursa.

Cu toate ca este inca incert care dintre nominalizate vor participa la acest protest mut, pe lista femeilor nominalizate se afla vedete precum Meryl Streep, Jessica Chastain, Helen Mirren, Emma Stone, Nicole Kidman, Reese Witherspoon,.

Aceasta miscare nu este singura forma de protest care va avea loc in cadrul evenimentelor ce urmeaza. Astazi s-a anuntat ca la SAG 2018 Awards va avea loc un moment organizat de femei cu scopul de a face auzita vocea femeii in industria Hollywood. Este (un moment) pentru toate femeile care au avut curaj sa vorbeasca, Kathy Connel, producator exclusiv pentru SAG, a spus reporterul de la Hollywood.

Citeste si:
Globurile de Aur 2017 in 8 GIF-uri reprezentative

Ceremonia Globurile de Aur 2018, prezentata de Seth Meyers, va avea loc duminica, 7 ianuarie 2018, la ora 8 seara.

Text: Monica Andrei
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people