Farsa neinspirată pe care Kit Harington i-a făcut-o soției lui de 1 Aprilie

Kit Harington, starul din serialul Game of Thrones, este celebru pentru farsele pe care le-a făcut colegilor din serial, dar și soției sale, Rose Leslie.

Farsa neinspirată pe care Kit Harington i-a făcut-o soției lui de 1 Aprilie

Farsa pe care Kit Harington i-a făcut-o anul trecut de 1 Aprilie soției sale, Rose Leslie, a devenit virală. Actorul a pus în frigiderul din locuința sa o recuzită macabră împrumutată de pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones. Este vorba de mai multe capete de oameni, la vederea cărora Rose Leslie a fost atât de șocată încât a început să plângă în hohote. „Mi-a spus că, dacă mai fac așa ceva vreodată, asta a fost și cred că se referea și la căsătoria noastră”, a povestit atunci Harington.

Probabil te gândești că acest lucru ar fi trebui să îl determine să renunțe la farse, însă te-ai înșela. Harington a încercat și anul acesta să îi facă o farsă lui Rose Leslie, însă lucrurile s-au întors împotriva lui.

Invitat în emisiunea lui Seth Meyers, Harington a dezvăluit că farsa de anul acesta a fost mult mai inocentă decât precedenta. „Anul acesta am încercat să îi fac o farsă când ne aflam împreună aici în New York. La început nu știam ce să fac, fiind așa departe de casă”, a povestit el.

Farsa de anul acesta a lui Harington a avut ca țintă una dintre pasiunile culinare ale soției sale. „Ea are un soi de lapte de migdale preferat. Nu bea altfel de lapte de migdale. Așa că am scris un articol, pe care i l-am arătat, despre cum compania care produce acest lapte este pe punctul de a da faliment din cauza Brexit-ului. Ei bine, farsa s-a întors împotriva mea pentru că ea a sunat-o imediat pe asistenta mea personală și a pus-o să cumpere o cantitate impresionantă de lapte de migdale, bineînțeles, cu cardul meu de credit. Așa că farsa s-a terminat cu mine plătind 200 de dolari pe lapte de migdale”, a povestit actorul.

Citește și:
Emilia Clarke povestește reacția amuzantă pe care Kit Harington a avut-o atunci când au filmat scenele de dragoste în Game of Thrones

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people